matrixbglan
Active Member
Така ето го въпроса ми. Вчера си закупих 5 домейна от го дади на гореща оферта и понеже видях че мога да и спазаря най-евтиния гоудеди хоситнг за 3 месеца за 6$ реших да се хостна при дедито.
Така направих 5 различни хостинг акаунта на 1 хостинг план ето така.
Така инсталирах си на главния акаунт Wordpress от Godaddy--->Support&community--->Applications----->Godaddy hosting connections (add hundreds of Hosting apps for free)
Всичко тръгна перфектно докато не опитах да сложа по същия начин и Wordpress на домейн2 от подакаунт2........Излезе ми следното съобщение
Why you can't use WordPress on your hosting account:
Your installation of WordPress cannot be completed due to the following reasons:Hosting Connection cannot install WordPress on free hosting accounts. Why not upgrade your account or set it up manually?
Така сега вие кажете как да процедирам..
Кажете как да ползвам Уордпресс на всичките ми 5 домена при положение че съм закупил най евтиния хостинг план и имам 5 хостинг акаунта
Така направих 5 различни хостинг акаунта на 1 хостинг план ето така.
Код:
domein1 Hosting - Grid - Economy - Linux - EU Region - Monthly (recurring) [главен акаунт]
domein2 Economy Hosting - Linux (Free with Domain) [под акаунт1]
domein3 Economy Hosting - Linux (Free with Domain) [под акаунт2]
domein4 Economy Hosting - Linux (Free with Domain) [под акаунт3]
domein5 Economy Hosting - Linux (Free with Domain) [под акаунт4]
Така инсталирах си на главния акаунт Wordpress от Godaddy--->Support&community--->Applications----->Godaddy hosting connections (add hundreds of Hosting apps for free)
Всичко тръгна перфектно докато не опитах да сложа по същия начин и Wordpress на домейн2 от подакаунт2........Излезе ми следното съобщение
Why you can't use WordPress on your hosting account:
Your installation of WordPress cannot be completed due to the following reasons:Hosting Connection cannot install WordPress on free hosting accounts. Why not upgrade your account or set it up manually?
Така сега вие кажете как да процедирам..
С това какво имат предивд да си сетна Wordpress-a сам на моя комп и после да го кача ли какво ?Why not upgrade your account or set it up manually?
Кажете как да ползвам Уордпресс на всичките ми 5 домена при положение че съм закупил най евтиния хостинг план и имам 5 хостинг акаунта