Въпрос за Google Adsence

V.Andreev

Well-Known Member
[FONT=&quot]Здравейте,

Искам да Ви питам един въпрос относно [/FONT][FONT=&quot]Google Adsense.
[/FONT][FONT=&quot]На някой от Вас въпроса може да е елементарен но това може да е само полза за мен.

От много скоро се занимавам с [/FONT][FONT=&quot]Google, [/FONT][FONT=&quot]и затова и имам следния въпрос.
Когато се регистрирах го направих за специален сайт който е на Български и е в категория Хоби и Развлечение (подобно). Всичко до тук е добре, но искам да си сложа [/FONT][FONT=&quot]Google Adsence [/FONT][FONT=&quot]и в други сайтове който обаче са в различна категория и на различен език!

Прочетох, че няма как да си направя второ [/FONT][FONT=&quot]ACC [/FONT][FONT=&quot] и видях, че е разрешено да добавям същия код който в момента ползвам на други сайтове и ще отнемело само 10 минути и банера евентуално ще действа.
До тук всичко е ясно. Въпроса ми е?
След като разбирам, че [/FONT][FONT=&quot]Google [/FONT][FONT=&quot]банера пуска реклами от съответния език на страница то това значи ли че, прихваща и различна категория.
Въпроса ми е поставен от факта, че различните категории се таксуват различно.
Както и различните сайтове. Примерно ако сайта е на Български или на Немски с еднакъв банерен код би трябвало клика да е различен. Така си мисля, до колко това е правилно някой ако може да каже.

[/FONT]
 
От: Въпрос за Google Adsence

Като издател в гугъл програмата, твоя сайт (сайтове) се обхождат не само от гугъл бота за индексация, а и от този за правилно таргетиране на рекламата.
Рекламите които ще се показват на другите ти сайтове, ще бъдат свързани с ключовите думи които притежават специфичните страници. Т.е. ако имаш страница свързана с игри и това е оказана според част от текста/ключовите думи/описанието на страницата, то на нея ще се показват реклами свързани с това.
Смея да твърдя, че единствено гугъл до момента са единствените които успяват правилно да таргетират рекламите, т.е. за определена страница/сайт да показват релативни реклами, а не както етаргет да речем на сайт за филми да ти показват някой магазин за парфюми.
Няма от какво да се притесняваш, стига сайтовете върху които искаш да поставиш техен рекламен код да отговарят на изискванията им.
 
[FONT=&quot]Благодаря [/FONT][FONT=&quot]ktomov[/FONT][FONT=&quot].
Много бърз, кратък и ясен отговор. Точно това което очаквах да чуя.
Благодаря Ви ![/FONT]
 
От: Въпрос за Google Adsence

Може ли да сложа Адсенс и изи адс в един сайт ? Някакви проблеми ще имам ли от Адсенс ?
 
От: Въпрос за Google Adsence

Аз имам същия проблем, но оправих описанието и таговете и се оправи на началната страница. Сложил съм кода и при продукти, но там не ми излизат Тагове, а само описание, как да го оправя? Използвам Prestashop
 

Горе