Въпрос за JavaScript

donsavage

Active Member
Здравейте, искам да попитам , дали е възможно чрез JavaScrip , да се показва ден, месец и година в даден сайт? Или за тази цел JavaScript, е безсилна и трябва да се използва PHP?

От: Въпрос за JavaScript

Да, жаваскрипта знай датата :) .
Понеже светиш червено, няма да ти дам пример - някво пеналти тряа да има се пак, нал тъй?!

От: От: Въпрос за JavaScript

Понеже светиш червено, няма да ти дам пример - някво пеналти тряа да има се пак, нал тъй?!
Ххаха, че си гаден :D

@Питащия - потърси в гугъл.

Ехо, питащия - виж този сайт - xn--80aaygdxz.hit.bg . Даваш Views Source и си копваш JavaSript-а.

Сори ако не спазвам пеналтито, ама нали сме тук дапомогнем все пак.
Ако този пост е в разрез с правилата - модератора да трие

Може да си постваш квото искаш, ама че сайтът бил за помагане - не съм съгласен :) .
За лакърдии и алабализми е основно. Специално тоя раздел.

А и да ти кажа вероятно и ти си за бой :) - на тоя сайт не е отбелязано че жаваскриптят е с GPL или някакъв съвместим лиценз... Кражба на хинтелектуална собственост!!! :D Отвържете кучетата!!! АаааааАА! УуууУУУУУУУУу!!! :clap:

Оф, боже...... повече тук няма да пиша ! Искам помощ, а не базици !!!!!!!!!!!!!!!! Както и да е !!! Оправих се, нито един от тези варианти, които ми казахте станаха ...... оправих го, как - аз си знам !!! Бактиса ми!!! Все има един , който да се заяде ...... ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Първо, това е разделът за бъзици.

Второ, според форумното ти хистори (http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=909107), ти баце си рядко нагъл и безполезен юзър :) .
"Здравейте, може ли някой да ми каже....", "Здравейте, може ли някой да ми направи едиквоси че снощи ми излезе пришка...".

Народът само ти помага безплатно да си оправиш бакиите, а ти в замяна плясваш някаква тъпа офертичка тип класически мейл спам (даже те е домързяло да едитнеш че да пасне на контекста). Грам друго участие и принос нямаш.
Къде отиде взаимността и обмяната на помощ? :)

Освен да ти кажа и аз:
Здравей! :)

Оф, боже...... повече тук няма да пиша ! Искам помощ, а не базици !!!!!!!!!!!!!!!! Както и да е !!! Оправих се, нито един от тези варианти, които ми казахте станаха ...... оправих го, как - аз си знам !!! Бактиса ми!!! Все има един , който да се заяде ...... ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Баце, помощта ни се изразява в това да напишеш у гугълето какво търсиш и да ти излязат 200 туториала. С една дума те накарахме да си размърдаш мозъка! Какво повече искаш от форумното общество? :D

Горе