bgtifo
Well-Known Member
Искам да ви попитам като хора имащи опит в печалбите от интернет колкото и оскъдни да са те , заслужава ли си човек да се занимава с PTC и възможни ли са реални печалби от това .. Чувам за сайтове тип ала bux .to за закупуване на някакви реферали които по моя преценка изкарват пари за теб , измама ли е това или има начин да припечелиш някои друг долар ?
Основният въпрос към вас ми е (макар че тук в този форум темата е друга) според вас какъв е максимума възможно най-големия ако въобще съществува подобно нещо , като сума за месец да изкараш от PTC ?
Съжалявам ако темата не е за този форум но си мисля че може би сте на ясно и ще може да ми дадете някакъв отговор , за който предварително благодаря.
Основният въпрос към вас ми е (макар че тук в този форум темата е друга) според вас какъв е максимума възможно най-големия ако въобще съществува подобно нещо , като сума за месец да изкараш от PTC ?
Съжалявам ако темата не е за този форум но си мисля че може би сте на ясно и ще може да ми дадете някакъв отговор , за който предварително благодаря.