Въпрос за Ptc ?

bgtifo

Well-Known Member
Искам да ви попитам като хора имащи опит в печалбите от интернет колкото и оскъдни да са те , заслужава ли си човек да се занимава с PTC и възможни ли са реални печалби от това .. Чувам за сайтове тип ала bux .to за закупуване на някакви реферали които по моя преценка изкарват пари за теб , измама ли е това или има начин да припечелиш някои друг долар ?
Основният въпрос към вас ми е (макар че тук в този форум темата е друга) според вас какъв е максимума възможно най-големия ако въобще съществува подобно нещо , като сума за месец да изкараш от PTC ?

Съжалявам ако темата не е за този форум но си мисля че може би сте на ясно и ще може да ми дадете някакъв отговор , за който предварително благодаря.
 
От: Въпрос за Ptc ?

Никой тук няма да се изкаже положително за птц (поне на мен не ми се вярва). Ако искаш обяснение за тези неща от розовата страна - посети форумите на тези сайтове, ако искаш черната страна - тази тема ще ти е добре дошла. Истината сам ще я намериш за себе си някъде по средата.
 
Аз и без това не гледам на птц през призмата на розовите очила тъй че не очаквам и розови отговори , както не очаквам и "тъмни" отговори.
Идеята ми е просто някой да ми каже има ли реална печалба от птц или това са само митове и легенди измисляни от хора които не са видяли пари на живо от тази работа но се заблуждават сами че такива пари съществуват ...
До този момент дори не знаех че съществуват форуми по темата птц :) за това мерси на момчето дето ме осветли. Все пак ако има някой който може да ми даде още информация или да напише нещо по темата ми пък било то и критично нека го направи , ще му бъда благодарен.
 
От: Въпрос за Ptc ?

Има пари там, но за да ги изкараш или трябва да цъкаш като ненормален за жълти стотинки или да купуваш реферали за големи суми без гаранция до каква степен ще има възвръщаемост и в крайна сметка е доста труд и пари + нерви по преводи защото обикновенно тези приграми работят със съмнителни фирми за преводи на парите. Иначе аз лично съм виждал пари, получени от птц сайтове, не са фейк всички, но дори да не са пак не си струва, освен ако не си малоумен, който не може да се захване с нещо по - интелектуално :) Приеми птц в онлайн бизнеса като да си примерно общ работник в живота...
 
Абе аз малоумен не съм аз си имам собствена работа , просто като хоби реших да проверя дали от интернет могат да се изкарат пари по някакъв начин , първо реших да се занимавам с афилиейт-и но явно в тази насока съм малоумен защото не успях да разгадая квинтесенцията на нещата. :) Така след като не успях да се реализирам в тази област започнах да чета статии за Ptc и ето че вятъра отново ме доведе в този форум за да се излагам с явно тъпи въпроси които ме оприличават на пълен ламер.
Както и да е , интересно ми беше да си поговориме по темата , благодаря за отзива.
 
От: Въпрос за Ptc ?

Интересното на тези програми, е че зарибяват хората и въпреки че има стотици хиляди излъгани пак им се връзват.Поприцип не съм привърженик на такива програми ама щом искаш виж тук.

Другото което можеш да направиш е да си направиш сайт или блог на някаква тема, която те влече да му сложиш адсенс и да си постваш неща вътре.:)
 
От: Въпрос за Ptc ?

Здрасти. Еми има някои, които смятат че тези сайтове са много добра възможност за печелене на пари онлайн, други ще ти кажат че не струват. Аз съм от вторите.:) Има много сайтове в този бранш, които са абсолютен скем, но има и читави. Но определено не си струва да се занимава чувек с такива сайтове, като се има предвид колко пари могат да му докарат - почти никакви. А в повечето случай и не се плаща.

Лично ти препоръчвам афилиейт програми, не е много трудно да се навлезе в тази област. Всичко е въпрос на четене и избиране на подходяща Affiliate Program.

Доста хора тук са започналин от нищото и в момента правят продажби на програмите в които взимат участие. Даже и тук рефералите са по-оферта от сайтовете, които наричам сърфчета. С малко повече мислене и по-малко работа (*както е с тези сърфчета) се постига повече в онлайн средите.:)

Като гледам доста хора идващи тук всързват правенето на пари (ама пари) онлайн с тези сърфове, което означава че е много малко познанието за останалите начини. Пример за това е форума на датата, там в момента е някаква много голяма епидемия с тези Фешфиеста и Букс.то. Напрово им се чудя, що за идиотщнина царува там. Аба какво да се очаква от потребители, които съкст във форум с основна дейност, намиране всичко на оферта, по възмождност фри.:)

Успехи и ако имаш желание да започнеш с афилиейт програми, имай в предвид че ще получиш помощ от повечето тук. :) Това е изключителното тук, помахаме си за да печелиме знаедно. :wink: И после като се видиме да се черпиме...:)
http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=15
 
От: Въпрос за Ptc ?

Абе не само за афф ще получиш помощ тук.. има хорица от този форум, които изкарват парички по мнооого други начини :) Дали ще е адсенс, дали смс-и или още сумати други неща, важното е да не се отказваш, да си упорит и да имаш идеи... Аз съм сигурен, че не си малоумен, а с афф не ти е провървяло по - скоро поради някакво незнание или слаба инвестиция (на време или на пари). В никакъв случай не приемай моите постове като лична критика към теб, определено не искам да те обидя по такъв начин, особено преди изобщо да знам що за човек си. Успех в бизнес начинанията, каквито и да са те и ще се радвам да се засечем и в друга тема :)
 
От: Въпрос за Ptc ?

sori za latinicata
Az sega 6te se opitam da izkaram pari ot PTC....kato sobsvenik na takuv sait :)
 
От: Въпрос за Ptc ?

Да, не съм имал това предвид за афилиейт помощ. ще получиш помощ за всичко. Просто дадох пример с афилиейт програмите. Мерси за поправката HavVvoC. Но наистина помощ ще се получи - независимо от естеството на проблема.:)

И да допълня че не е нужно веднага да направиш продажба, на повечето нови в тази област (което е и абсолютно нормално) отнема определено време. Тук идва и въпроса колко искаш да стане това и какво си готов да направиш по въпроса. Определе съм забелязал че този, който е искал и го е вярвал е успявал. Има много примери тук във форума, даже някои от тези хора ще бъдат насреща с помоща.

Успехи и много късмет.:)
 
Благодаря за хубавите ви думи и за това че мога да разчитам на вашата помощ относно другите видове за печелене в интернет , може би наистина ще се захвана отново с афф ... Вероятно ще се засечем по другите теми в форума но първо ще седна на прегледам отново цялата налична информация тук за да си припомня точно за какво става въпрос и ще отворя тема в която ще моля за евентуалната помощ за която споменахте ... До скоро!
 

Горе