mvmrik
Well-Known Member
Поръчах преди около месец 2GB DDR2 за стария ми компютър, който в момента има 2, та реших да го направя с 4. Днес пристигна, но има проблем. Разпознава ми само 128MB. Не знам, дали е възможно да е несъвместима или просто са объркали и са ми пратили 128MB. Имам само 2 слота и като ги сложа двете си работят, но в биоса се отчита общо 2176MB. Като сложа само моята ми изписва 2048, а като сложа само новата излиза 127MB. Не дава никакви грешки и дори започва да зарежда операционната система, но е изключително бавно и чаках около 10 минути, след което се отказах.
Та въпроса ми е, има ли вероятност тази памет да е несъвместима по някакъв начин с дъното или просто са ми пратили 128MB вместо 2GB. На самата памет не пише нищо, а и по размер е доста по-малка от моята. На снимката отгоре е старата ми, а отдолу - новата.
Та въпроса ми е, има ли вероятност тази памет да е несъвместима по някакъв начин с дъното или просто са ми пратили 128MB вместо 2GB. На самата памет не пише нищо, а и по размер е доста по-малка от моята. На снимката отгоре е старата ми, а отдолу - новата.