Въпрос за Sitemap

MihailMihov

Well-Known Member
Използвам All in one SEO (за сължание) за един от сайтовете ми. До колкото знам обновяването на сайтмапа е най-важното за индексирането на нови страници. Като вляза в настройките за сайтмап в приложението и като цъкна за обновяване ми излиза "Warning: dynamic sitemap generation must have permalinks enabled." Демек иска пермалинкове, но аз съм избрал друга стрктура на линковете за сайта ми и не мога да я променя. Въпроса ми е как може да се оправи това и обновява ли ми автоматично сайтмапа ?

От: Въпрос за Sitemap

За мен най-добрият СЕО плъгин е SEO Ultimate. Иначе за сайтмап можеш да си генерираш такъв в някой от многото сайтове за сайтмап, повечето са фрий до 500 страници, ако са повече страниците, са платени, но ето този например прави безплатен сайтмап до 5к страници. После си го даунлоудваш, качваш си го в контролния панел на хостинга и го подаваш на бинг и гошо.

За мен най-добрият СЕО плъгин е SEO Ultimate. Иначе за сайтмап можеш да си генерираш такъв в някой от многото сайтове за сайтмап, повечето са фрий до 500 страници, ако са повече страниците, са платени, но ето този например прави безплатен сайтмап до 5к страници. После си го даунлоудваш, качваш си го в контролния панел на хостинга и го подаваш на бинг и гошо.
Благодаря за отговора, ще опитам твоя начин, дано да има ефект. За друг сайт използвам Yoast SEO и съм по-доволен.

Благодаря за отговора, ще опитам твоя начин, дано да има ефект. За друг сайт използвам Yoast SEO и съм по-доволен.

Със сео ултимейт докарах един ЕН сайт до първа страница в гошо в супер конкурентна ниша. Пробвал съм ги всичките и от този съм най-доволен. Успех, колега! :)

Горе