Въпрос към мобилни разбирачи!

MihailMihov

Well-Known Member
Проблемът ми е следния:
единия ми телефон мога да го зареждам само от компа с USB кабел; на същия тоя кабел като му сложа в другия край от тея контакти дето се включва към тях USB (http://image.made-in-china.com/2f0j00UCDEzdLGvsur/USB-Travel-Charger-CW-CH7001-.jpg ейтакъв) и не става нищо. Пробвах и с зарядното от другия ми телефон (и то е същото mini USB ли е micro USB ли е не ги разбирам тея) пак никакъв ефект. Въпросът ми е възможно ли е да има някакви настройки на телефона където да цъкна нещо и да ми зарежда и тока, а не само от компа.
П.С. телефонът е Motorola 4g Photon

От: Въпрос към мобилни разбирачи!

Ами принципно да, но не знам при теб. В повечето случай е когато го вържеш към комп и пита дали е като сторидж дивайс или зареждане. Обратното - когато е на контак не съм виждал да пита

Характеристиките на зарядното какви са? Съвпадат ли с изискванията на телефона/ батерията?

първо да каже дали със сигурност е изправно :)

Проблема е от този преходник към контакта. При мен няма никакво питане, просто пъхам и тръгва да зарежда.

Не сте ми прочели поста правилно - с 2 зарядни пробвах и с двете никва файда :D
Слушайте сега да ви светна ква била работата: ходих днес до едно сервизче и момчето каза че като цяло моторолите са със много смотани зарядни и на тая мойта зарядното е на някакви много ниски ампери (или някаква подобна техническа дума която нямам идея какво значи). Пробва със на нокия понеже и те били на ниски ампери ама и то не стана. Каза да търся оригинално ако намеря, като не ще си го зареждам от компа.
:|

Не сте ми прочели поста правилно... моторолите са със много смотани зарядни и на тая мойта зарядното е на някакви много ниски ампери (или някаква подобна техническа дума която нямам идея какво значи).
:|
Е, а ти като търсиш помощ- четеш ли ние какво пишем? :cry:

Характеристиките на зарядното какви са? Съвпадат ли с изискванията на телефона/ батерията?

И аз имам подобен проблем със една по-стара Motorola донесена без зарядно. Зарежда се САМО със компютър и то САМО след като е инсталиран драйвера. ТОГАВА И САМО ТОГАВА.

Пробвал съм със поне 10 зарядни без никаква файда. Просто не тръгва да зарежда и това е.

НЯМА ОПРАВИЯ.

Горе