Въпрос относно Сео за сайт.

helf_php

Active Member
Здравейте виждам че в форума има добри специалисти и искам да попитам някой можели да ми даде съвет относно сайта ми направил съм всичко което знам за СЕО сайта е на 5 месеца и половина та искам да питам можели да ми дадете съвет как да му увелича посещенията и pageranka има съдържание има към 900 вица и към 1030 флаш игри ако може да го разгледате и да ми дадете съвет. :)
Сайта е http://igraiigri.eu/

Последно редактирано:
От: Въпрос относно Сео за сайт.

Явно не си направил всичко, защото първо си виж най-първичното - мета таговете. Заглавието ти е твърде дълго, описанието и кл. думи да не говорим. Ако не гониш ЕН аудитория (а и сайта гледам няма как да привлече такава) защо си наблъскал тия английски думи. Пак за това - помисли на кои думи точно искаш да наблегнеш, тоест дедо гугал евентуално тях да зърне, и наблегни на тях. Тоест това което може някой дечко да напише в гугал та да те набара.
Оправи тези дребни неща и чак тогава можеш да помислиш за реклама и линкбилдинг
А за ранга, ще трябва доста да почакаш. Бъди търпелив :)

Хмм значи да избера 10 ключови думи и да ги наблъскам навсякъде ???

Рофл, прави линкове пич, така няма да стане без линкбилдинг.
ON PAGE SEO оптимизацията няма да те бутне нагоре, спокойно - тя се прави за да стане на гугъл бота ясно в каква страница се намира, какви са ти думите, и евентуално да ти даде начален тласък - 5-6-7страница. Пробвай да напишеш 10-тина статии и да ги субмитнеш по артикъл директориите, като вкараш анкор текст. После линковете от статиите ги пусни в социалните мрежи, и линковете от социалните мрежи ги пусни в скрапбокс, ако нямаш скрапбокс> поръчай един бласт, супер евтин е.

" ако нямаш скрапбокс> поръчай един бласт, супер евтин е. " това немога да го разбера какво е скрапбокс
и това с статиите какви статии по точно да пиша и от къде да видя артикъл директории
а да и какво е анкор текст
малко тъпи въпроси ама несъм много запознат с off page seo и термините
добавям сайта само по директориите добавил съм го в 50-60 директории

анкор текст

виж тук

http: //lilacor com/on-page-%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%80-%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82-%D0%B8-alt-%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82/

Пич, ако сложиш една точка между lilacor com в началото на URL адреса може и да влезнеш в този сайт.. :)

PS. Тъй като виждам, че не си много запознат с термините ще поясна за URL = линка :)

Пич, ако сложиш една точка между lilacor com в началото на URL адреса може и да влезнеш в този сайт.. :)

PS. Тъй като виждам, че не си много запознат с термините ще поясна за URL = линка :)
:D несъм запознат с 3-4 сео термина грешно си разбрал мерси за инфото на всички!

Горе