От: Въпрос: относно печалба на пари от интернет
Добър ден Jax0n.
За да бъда учтив поне в началото, защото вероятно поста ми няма да ти хареса.
Нямах идея да пиша в тази тема, но ме провокира твоят "интерес" и непременно желание за печалба, съпътствано от пословичен мързел за който ти самият си признаваш казвайки "защото не ми се занимава да направя сайт и да го развия".
Е как да стане млади ми
мързеливи момко, да печелиш пари без да си мръднеш пръста? Кажи ми познаваш ли някъде по света такива хора, които да стоят и да печелят пари, без да им се занимава? Вероятно някой шейх в арабските емирства е така, но там е наследствено придобито имане.
Няма да стане твоята да знаеш и то защото си в една все още незряла възраст вероятно 17-19 години в която почти всички като теб не им стигат двата лева от мама и тати и им се иска шляейки се из facebook да печелят пари.
Не е грешно млад човек да иска да започне да развива бизнес, да стане предприемач, както тук почти всички се наричат, но за да бъдеш истински предприемач се иска "дупе", много работа, знания, интелигентност, усет към печелившото, интуиция и много опит и пак работа. Без работя няма как да стане.
Позволявам си да ти препоръчам първо да седнеш и да вземеш учебниците от 3-5 ти клас и да започнеш да четеш. Основно по български. Куца ти да знаеш словореда, неможеш да подредиш едно правилно изречение в което дори молиш за съвет. Няма как някой да ти помогне като види колко си неграмотен, колко много ти липсват първите 7 годинки от образованието.
Прегледай внимателно поста си. Искам да ми кажеш колко грешки си допуснал в написването на твоето мнение, колко запетайки си пропуснал, главни букви и др. Не ми се коментира дори, а някой беше ти предложил да пишеш статии. Става ми болно, че някой като теб ще започне да печели пари и то от интелигентен труд. Не трябва, повярвай ми не трябва да се допуска това.
Ще си позволя да дам един пример за успял човек
http://themeforest.net/user/AndonDesign Българин е човека, Андон се казва от Перник е. Живее в Англия в момента, от години. Устроил с ее там, работи от дома си. Само с един лаптоп работи, но има акъл, знания, умения и е грамотен човек.
Позволявам си да ти препоръчам да започнеш да учиш това което той практикува, защото смятам, че за тези шест години в които той продава труда си е заработил доста добра 7 цифрена сума в долари. Колко са, само той си знае, да не му правим сметка на човека, но за мен той е сбъднал "Американската мечта". Успял човек е, повярвай ми.
С "две думи" моят съвет е: Ето печеливша дейност която е по силите на много хора/ в никакъв случай на мързеливи и неграмотни/
http://themeforest.net/user/AndonDesign
Ако си извадиш поука добре ще е, ако ли не - здраве да е.
Извинявай за резкия тон, но всичко казано е провокирано от неграмотно написаната ти тема.
А това, че не искаш и не приемаш критики, не говори добре за теб.
Поздрави и успех!