Въпрос отностно youtube клип с над милиона гледания!

leonssss

Well-Known Member
Катерица засне видеоклип, след като канадец я подмами да открадне включена видеокамера, съобщи "Ориндж нюз".

Дейвид Фрайхайт оставил камера GoPro със закрепено към нея парче хляб до дърво в Монреал и зачакал катеричката. Не след дълго тя пристигнала и след като разгледала внимателно камерата, я отмъкнала.

Катеричката се качила с плячката си на дървото, снимайки всичко наоколо, включително и Дейвид Фрайхайт.

След като осъзнала, че камерата не става за ядене, катеричката я захвърлила. Дейвид Фрайхайт си я прибрал и качил клипа в интернет.

към новината линк

Въпроса ми е следния на мойто куче, ако му сложа скрита камера за да покаже как онохожда комшийските кокошки дали ше има гледаемост
мога ли да печеля от него като мой собсвен клип

[video=youtube;4_gmkhE7YQc]http://www.youtube.com/watch?v=4_gmkhE7YQc#t=21[/video]

От: Въпрос отностно youtube клип с над милиона гледания!

Ако заснемеш подобен клип не е гарантирано че ще направиш милион гледания. Който е заснел клипа е имал късмет и видеото е направило много гледания. Повечето му видеа са с малко гледания. За да правиш гледания в Ютюб трябва да имаш абонати, трябва да имаш много последователи в Туитър и Фейсбук. Да насърчаваш накрая хората да се абонират и да споделят клипа на приятелите си. Може да ползваш и автоматично стартираща се видео реклама. Трудно се печели от Ютюб. Има Ютюб милионери, но трудно се става. Трябват ти абонати и след това ще правиш по-лесно повече гледания. Може да пробваш да печелиш от видео, но това си е трудно. Като работа обаче си е яко.

Бих допълнил и още нещо - ако имате наистина хубаво и качествено видео реално не е нужно и много абонати, достатъчно е тръгне веднъж вирал. Но определено си трябва някой друг шер, за да се види от поне 10 човека, и както казах, ако е много добро - то само ще си плъзне. Абонатите не са никак в минус на канала, дори напротив, но те не са нищо повече от последователи, които биха ви подкрепили по всяко време, ако им допада каквото гледат, което ни води и до извода - важното е какво видео се качва. ;)

Бе гледам в коментарите на клипа обсъждат авторските права и как някои медии са публикували клипа, съответно имат реклами, съответно печелят на "гърба" на автора.

Бе гледам в коментарите на клипа обсъждат авторските права и как някои медии са публикували клипа, съответно имат реклами, съответно печелят на "гърба" на автора.

А автора не е ли катерицата в случая? ;)

А между другото българи вече могат ли да печелят от реклами в youtube?

Ако имаш готин клип - продай го!
bgstock.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=1045&sid=711c3f5c82245427c5f51d6e8daab426
10 - 15 сек клип печелиш над $ 2.00 при всяка продажба.
bgstock.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=896
На единия сайт pond5.com даже сам определяш цена и печелиш 50% на продажба. Не съм пробвал, снощи попаднах на темите.

Значи имам идеи заснимам ги.Регвам ги в утуб.ШЕРВАМ ГИ И ГИ ПОПУЛЯЗИРАМ.Правя 10милиона за месец-кога тубата решава да пуска кинти:?:

От 1-во до 15-то число

От 1-во до 15-то число

колега ти сериозно ли?Да знаеш какво щастие , ако тогаз ми плащат хилките- няама да чакам до заплата и ще си плате-тока, водата,тилифоните, колата, кредита по апартамента,вересиите в кварталната вакалия- ллеле супер ще е!

пс.Яд ли те е че шъ печелим от там?

Мен ли да ме е яд?

мне фильо и макензи, ако изобщо знаеш за кво ти рукам

Ако искате да печелите от тубата, ето материал:
youtube.com/watch?v=PUlVSiGqEns - 770 хил гледания;
youtube.com/watch?v=qbIm0BWKDz4 - над 1,3 милиона;
youtube.com/watch?v=z6JomPszAws - над милион.

Трябва ви само камера, материала е на 1 крачка от Вас!

Горе