Върната стока, купена през нета!

dalasweb

Well-Known Member
пс що в кофарата бе

Последно редактирано:
Що е тема, която не е за форума. Айде да не се трием нон стоп. Вземи пусни нещо в стила на форума, стига глупости.

"Гледам секс онлайн шоповете предлагат връшане на парите .Ами ако вземи някой надуваема кукла и си я "работи" 20 дена, а после решава да си я върне "честна и девствена",защото пъпката на гъза и не му харесва или пуска газове.Взима си парите връща си стоката.

Но тази кукла после я продават на друг ,който си мисли че и е първия!

пс не трий темата пак ще я пусна "

Сори, но това не е за сериозната част на форума. Последно време все такива ги четем от теб. За това е и тук.

А за ултиматума за триене и пускане на нова такава, ще ти върна с "почивка от нас" ... ;)

От: Върната стока, купена през нета!

Ау, това заболя :lol:

А УЖ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО
Форумът се намира под канадска юрисдикция!
то тук си пишело
Съгласявайки се с тези правила, Вие декларирате, че няма да изказвате каквито и да е мнения, които са обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападелни или други, които нарушават моралните закони.

Притежателите на Predpriemach.com запазват правото да изтриват, променят, местят или затварят всяка тема и правилата, по всяко време и поради каквито и да е причини.

всеки има право на обвинителен акт и право на защита, но

РАЗСИЛНИТЕ НА форума изтриха темата

ЕТО И ТЕМАТА
Върната стока, купена през нета!
Гледам секс онлайн шоповете предлагат връшане на парите .Ами ако вземи някой надуваема кукла и си я "работи" 20 дена, а после решава да си я върне "честна и девствена",защото пъпката на гъза и не му харесва или пуска газове.Взима си парите връща си стоката.

Но тази кукла после я продават на друг ,който си мисли че и е първия!:lol:

И според теб къде влиза темата? Защото по мои критерии е поне в 2 категории (сексуално ориентирани и нарушаваща моралните закони) + 2 - безполезни и глупави. Сори, но ако това искаш да кажеш на света, не мисля, че точно тук трябва да го направиш. Не знам какво си намислил, но бе предупреден. Самата идея, че продължи не ми даде друг избор.

ами много умно темата,ако не беше бизнес насочена никой нямаше да пиша там и сама щеше да се игнорира.но куклата може да я замениш с часовник,дреха ,маратонки и колко пари губят предприемачите от връщане на стоките,но тук във форума е по важно как да се купи остров -доста смешно,пък откъм бизнес идеии ,едвали в българия и в този форум да те открехне.всеки пази хляба си.Е научават се някои неща ,но с проба грешка достигаш сам до изводите и май си е по добре да си четеш англоезичебн форум,отколкото тук някой да те прекара излъже или топи!

Дай пример с изброените и никой нямаше да ти тръкне темата. Никой няма да те открехне, но ще ти даде един не лош старт с иде и предложения, а и ще помогне на по-късен етап. Никъде по света не дават фри идеи.

Не знам в кой друг англоезичен форума ще получиш такъв съпорт, както тук, но успех от мен. Какво да кажа. Като правиш бизнес с кофти хора, гаранция никаква, че и там няма да гризнеш дървото. За това си бъди предпазлив, независимо къде си. ;)

само един пример !познат на мой клиент има хотел на морето, но летува в Турция!Защо?
Защото тука не са научени да работят , а и обноски нямат, за тез пари едвали някой ще си прави труда!
Същото е с форума освен че не са научени да четат и се дразнят от првилата на разсилните във форума, друго забелязвам едни и същи хора ежедневно.Четейки стари теми срещам все нови имена, които отдавна не са взлизали-защо ли.Едвали всички да са емигрирали!Явно нещо куца или не се дава информация напълно, но иначе можем да си четем за Първият бременен мъж в света пребит жестоко от жена си.

За това спор няма. Услугите ни не стават за разлика от тези на вън.

Бате, по нищо темите ти не отстъпват на тази, която даваш като пример. Но твоите са леко по-гаднички.

Ето ти друг пример: Влиза човек да чекне форума за бизнеса и попада на тема за пръдня, след което пак се чуди дали форума е този? Куца, съгласен съм. Но това е нивото, а то се създава от всички нас. Сам си прави сметка къде и потребителите взимат участие.

А другите не пишат, защото не искат или нямат време, но продължават да ни следят. Знам, защото в няколко си комуникирам лично. Аз приключвам, правилата са, за да се спазват.

Даласе върви в warriorforum или blackhatworld и пусни примера с куклата. :D
После дай линк да гледаме (краткия) сиир.

преведими я на английски и веднага я пускам!

Кой ще му преведе темата на Инглиш?

Горе