тео
Well-Known Member
За бунтарството, образованието и папагалите.
Здравейте редактори на predpriemach.com,
Бях известен че във вашият форум е качен късометражният филм "Ботев е идиот" ("В час с Ботев"). Като заместник режисьор на филма и след дискусия със главния режисьор, моля незабавно да премахнете въпросният пост от съдържанието на форума. Публикуването на подобно съдържание е във разрив със авторските права и е наказуемо от закона. В случай че постът не бъде премахнат в 24 часов срок, ще бъдат предприети мерки за свалянето му чрез намеса на отговорните институции. За да ви улесня максимално, прилагам линк към въпросния thread: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=42601
Надявам се искането ми да бъде удовлетворено и благодаря предварително за отделеното внимание.
Поздрави,
Илиян Кючуков
Екипа на Предприемач.ком отрича категорично, на неговите сървъри да е качван какъвто и да е материал с нарушени авторски права, поради техническа невъзможност от страна на системата vBulletin за ъплоуд на видео на сървърите ни
Филма НЕ е бил качен във форумът Предприемач.ком, а е бил поставен линк до сайт за видео споделяне, който се е трансформирал, автоматично до материал за гледане от сайта за видео споделяне... системата работи автоматично с линкове до почти всички големи видео портали, youtube, metcafe, vimeo...
Линкът до портала за видео споделяне е премахнат...
И най-важното... защо не се сещам за един човек, един, който да съм срещал и да искам да приличам на него.
Последно редактирано от модератор: