Мларазов специално ще ти разкажа един виц за една мутра дето шефа му го пратил да поддържа форма във фитнеса обаче от фитнеса му се оплакали че пикае в басейна и шефа му вика
- Абе Картоф как може така да ме излагаш и да пикаш в басейна?
- Ми шефе то всички пикат в басейна
- Да бе компир прос ама не от трамплина.
ГРОБ дойде на власт с обещания за нов морал и възмездие - Нито едно нещо от това не се случи - Те окрадоха държавата повече от тройната коалиция и опорочиха изборите до нива каквито никога преди това не е имало.
За капак убиха дребният бизнес и докараха хората до мизерия по голяма от тази 97-ма и тогава имаше протести но поне хората не се палеха от отчаяние - или те тия дето се самозапалиха са платени
Кому е необходима такава партия с какво тя ще допринесе с един втори мандат????
От както се проведоха първите "демократични " избори...всяка партия и управляващи е използвала ромите за свой политически цели. Няма значение дали е БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и знайни и незнайни партии. С този клип не откриваме топлата вода, само потвърждава че наглостта и безочието нямат цвят.
А това че ГЕРБ ни е...ха мамата е друга тема.
То че се знае знае се, ама така документирано рядко излиза нещо. На мен лично ми беше доста интересно да видя как го правят отвътре.
Мамка му и прасе.. защо НИКОЙ не го вижда това
ГЕРБ са нова партия със стари хора. Повечето в партията са пришълци от БСП, СДС, НДСВ. Знаете ли кое е най страшното в политиката и води до национална катастрофа. Ще ви кажа Некадърност + Самочувствие.
Къде е Батко опа Боко?:wink:
Абе вие защитниците на ГРОБ, още ли сте замаяни бре, виждате истината в очите и пак. :lol:
По-вероятно е от умрял писмо да получиш отколкото те да видят истината. :mrgreen:
Къде е Батко опа Боко?:wink: