Да... Вижда се един чадър? Може ли поне линк към статията? Сега почва да става ясно, донякъде, ама не е наша вината! Така има един скриншот, и това е. Да беше казал, че в статията пише нещо странно!Не аз съм човека с наркотиците май, наистина ли не виждате в снимката новината от 16.02.2018?
Просто статията беше на homepage като ТОП новина, иначе е написана февруари месец.. затова се пошегувах с тяхДа... Вижда се един чадър? Може ли поне линк към статията? Сега почва да става ясно, донякъде, ама не е наша вината! Така има един скриншот, и това е. Да беше казал, че в статията пише нещо странно!
Аз пък ти препоръчвам да не ползваш хром, отделно това е форум за предприемачи - някой продават извън интернет, други online, трети разчитат на добро съдържание и съответно приходи от реклами. В последните не включвам блог на платформата на blogger с 15 реда текст и на всеки три реда реклама и трафик от фб... Ако си мислиш, че това нещо ще те "спаси" от кражба на някакви данни при положение, че ползваш кракната os, антивирусна и любимите ти програми..Препоръчвам ти да използваш адблокър
Аз пък ти препоръчвам да не ползваш хром, отделно това е форум за предприемачи - някой продават извън интернет, други online, трети разчитат на добро съдържание и съответно приходи от реклами. В последните не включвам блог на платформата на blogger с 15 реда текст и на всеки три реда реклама и трафик от фб... Ако си мислиш, че това нещо ще те "спаси" от кражба на някакви данни при положение, че ползваш кракната os, антивирусна и любимите ти програми..
И ако си мислиш, че Гошо ще оставят продукт който им вреди ( блокира техни реклами, в техния браузър и в техния магазин "store" и. т.н) си изпаднал в дълбоко заблуждение - да ще блокираш някакви реклами от някой прохождащ проект или конкурент (амазон например), но пък ще ти виждаш рекламите на монополиста гошо... бъди щастлив, че прецакваш някой....