Гей парада в София

redrum

Well-Known Member
Като българин, православен, баща и най-вече нормален човек не мога да не пусна такава тема.

Моята позицията спрямо проявата е крайно негативна. Следя развитието на проблема от години и виждам как всяка година тези психически болни хора се опитват да завоюват нови позиции и да променят разбирането за сексуалността на хората, семейство и обществото.

Пускам темата, защото държа на всички интелигентни хора от форума да им стане ясно, че това е проблем с който шега не бива. Всъщност не ме интересува особено кой с кой и какво си го слага, докато това не се превърне в борба за политически права - днес парад, утре узаконяване на еднополови "бракове", вдругиден законно осиновяване на малки дечица от хора с объркана сексуалност, промяна на закони, създаване на дискриминативни спрямо нормалните хора закони и прочее.

Поддържам тезата, че хомосексуализмът в 99% от случаите е невродено психическо разстройство, което с помощта на мощното гей лоби в САЩ е било премахнато, като такова от СЗО (1990). Хомосексуализмът е тясно свръзан с педофилията (както сте забелязали последните години има истинска педофилска епидемия) и ако не се противопоставим на това явление като общество, положението след известно време ще престане да е розово, освен ако някой не го гледа през розови очила.
 
От: Гей парада в София

Призовавам всичко нормални хора, които имат възможност, да се присъединят към шествието в защита на нормалните хора, което ще започне 30.06.2012г. от 11:00. пред пилоните на НДК. Фейсбук група на инициативата - тук
zx450gy250_923431.jpg
 
От: Гей парада в София

60f9e0fea810a076.JPG
 
От: Гей парада в София

Някой да е видял хетеро парад? Аз не съм. Ето защо смятам всякакви такива паради за вид дискриминация на малцинство спрямо мнозинството. Тези паради се правят с цел нагнетяване на напрежение и зарибяване на неориентирани тинейджъри чрез заблуждаване, че това е модерно (понятието "модерно" е едно от най-важните неща за тинейджърите). Да си се правят каквото си искат у тях и да не пречат на останалите да следват своите разбирания. Както ние сме толератни към тях като не натрапваме нашата сексуалност чрез демонстрации/паради, нека те освен да искат толератност, да вземат и да проявяват такава.
 
От: Гей парада в София

Проблема е в пренаселеността на земята.
Начини за намаление на популацията: Войни, Храни които водят до импотентност (ГМО) , Еднополови Връзки
Елита който управлява земята ще продължава да насажда тези неща, така че ако искате да няма гей паради и други перверзии, да ви тровят с менте храни и тн.
Станете и се разбунтувайте, правете протести до дупка иначе няма да има оправия
 
Има бе. Всичко друго е хетеро парад. :) Аз съм солидарен и на мен не ми пречи. Всеки има право да демонстрира каквото желае. Не искам да звуча като умиротворителя на нацията, но реално който какъв е и това е. Всички имаме права, интереси и ориентации. Не ги съдя, не ми пречат, просто щом искат - нека анонсират това. Щеше да ми е по-добре, ако беше някакъв микс или подобно, нещо като LOVE парад, за да може да не се гледа на него като само на сбирка на хора с различна ориентация, но какво да се прави.

Да, знам, че парада може да е някакъв вид демонстрация, но поне има нещо. В смисъл хората правят нещо, не седят и сдухват в тях. Защото отчаяния човек е по-кофти. :)
 
От: Гей парада в София

Проблема е в пренаселеността на земята.

Проблема с това идва от неблагодарните малцинства в махали като Столюпиново и такива във всеки град!

Относно темата и протеста не мога да взема отношение защото познавам обратни хора и наистина не съм видял нищо лошо от тях, и колкото и да не ми се ще да са такива такъв път са си избрали, и аз не мога да ги съдя за това, но не одобрявам шествията им, защото по този начин се промиват мозъците на младите.
 
От: Гей парада в София

Blinky, не си прав. Тези хора са психично болни, а парадът им цели да накара хората да мислят точно като теб - с апатия (не ми пречат, нека). Проблемът е, че парадът е първата стъпка от плана им, те сами си го казват. След като хората започнат да ги възприемат (задължени сме не само да ги възприемаме, а дори да ги харесваме, ебати диктата), те започват да искат повече и повече - бракове, да осиновяват деца, да променят нещата, които пише в учебниците, да променят законите. Знаеш ли, че ако се сбиеш с някой педераст и го набиеш след това 100% ще бъдеш осъден, защото действията ти веднага ще попаднат в графата хомофобски мотивирано престъпление от омраза? Знаеш ли, че според проекта за закона за децата, срещу който протестираха много майки и бащи, се насърчава сексуално образование на деца в първи клас? Така е на запад, затова там броят на хомосексуалистите се увеличава стремглаво, от малки им промиват мозъците. Един вид си зарибяват свежа плът. Не случайно и последните години наистина има бум на педофилски престъпления, а те вървят ръка за ръка, поне при много от мъжете хомосексуалисти.
 
От: Гей парада в София

Не съм съгласен с Blinky. Аз живея с моите разбирания и не ги натрапвам на различните от мен. Това тяхното е не само нетолератност към болшинството, а дори наглост, тъй като е с елемент натрапване. Никой не ги бие или наказва затова, че са обратни. Какъв им е проблемът да си живеят живота като всички останали (без значение от сексуалната ориентация)?
Относно сексуалното обучение: Това е работа на родителите. Не на държавата.
 
@redrum, то е пак зависи. Психично болни от момента, в който решават, че трябва да правят кретении по улиците. На практика парада си е някакъв техен начин да кажат на света, че са различни и хората да започнах да го приемат. Но когато започнат да прекаляват с гнусотии и глупости (всички знаем за тях, защото сме ги виждали), тогава някак си не мога да им симпатизирам.

Баровете си ги има и са пак нещо нормално. Не, че ме кефи да влезна някъде и да ме хванат за задника, но все пак ги има и в много развити и "отворени" към нови неща държави. Това е нещо като бар за определен тип социална единица. Осиновяването пак е нещо, което се практикува. По никакъв начин не го намирам за кой знае колко нормално. Факт е, че може и да има силна експанзия последно време, това е защото го раздаваме много модерни и толерантни. Имаше много дискусии по различните медии и телевизии дали е психично състояние или вродено. Не знам кой на какво мнение, но се стигна до много добър извод, че не може да съди и да се дискриминира, защото първо е човек и после - различен. За това гледам малко по така на нещата. Заради това заключение.
 
От: Гей парада в София

Според мен сексуалната ориентация си е вградена в човека и не може да се повлияе ... наистина ако това промиване става в ранно детство ще повлияе негативно.

Непрекъснато ни се насаждат разни изрусени цигани за идол звезди ... как си инплантирал гърди .. какви хормони пиели ... е как няма да се побъркат децата като го гледат това ...
Сега и някакви ще застават да парадират че са гейчета... с дълбоки ремуси и цъфнали маргаритки ... и после обеснявай на детето какво е това и боли ли от него... сърби ли ..

Но и медеиите ще го отразят и ще стане още по - голямо събитие .. то като натрошат и някоя лева китка още повече пищене ...
 
Re: От: Гей парада в София

Не съм съгласен с Blinky. Аз живея с моите разбирания и не ги натрапвам на различните от мен. Това тяхното е не само нетолератност към болшинството, а дори наглост, тъй като е с елемент натрапване. Никой не ги бие или наказва затова, че са обратни. Какъв им е проблемът да си живеят живота като всички останали (без значение от сексуалната ориентация)?
Относно сексуалното обучение: Това е работа на родителите. Не на държавата.
То реално няма какво да натрапваш. Ти си нормален. Тяхното е свинщина, няма спор, особено напоследък, като стават едни такива "скандални."

Сексуалното възпитание идва от улицата и семейството. Никакви образователни програми не могат да бъдат кой знае колко ефективни, защото на мен като малък са ми преподавали и нямаше такъв смях в клас. Ако това изглежда сериозно, не искам да знам с какво образование ще се сдобият.

Споко и тук ще има яко бой. :) Ако се притесняваш, че други няма да наложат и тяхното мнение по въпроса. :)
 
От: Гей парада в София

Има две крайности. Едната е това да се наказва със смъртна присъда както правят в Саудитска Арабия, Судан, ОАЕ, Йемен и други подобни или да се действа като в САЩ и другите държави, смятани за развити. Аз лично не съм привърженик на културата и начина на живот в Судан и Йемен. Парадът не ме бърка стига накрая да не започнат да пускат бойни отряди по улиците, въоръжени с бурканчета вазелин, но това едва ли ще се случи някога. Живей и остави другите също да живеят.

А по отношение на педофилията, някъде бях чел, че хетеросексуалната е в много много по-големи размери, отколкото хомосексуалната.
 
От: Гей парада в София

Изобще не ма интерва.
На тия дето ходят по такива паради, проблемът им е съвсем друг.
Хомосексуалните често са изтънчени и възпитани хора, на тях никога няма да им мине през акъла да ходят по паради.

Тия дето са на парада - бой за тях.
По отношение на останалите нямам никакъв проблем. Стига да не ми налитат де...
Не бих отишъл толкоз далече да твърдя че е психическо заболяване. По-вероятно не е.

ПС: Правилното е "Гей парадът в София". Не за друго ми щото редрум голем българин се пише иначе...:)
 
От: Гей парада в София

Noke-чо, не съм убеден, че е задължително да се членува така, защото е заглавие. Може и да си прав, но и аз съм човек, и аз правя грешки :) Кажи какво е хомосексуализма според теб, щом не е психическо заболяване?

Парадът не ме бърка стига накрая да не започнат да пускат бойни отряди по улиците, въоръжени с бурканчета вазелин, но това едва ли ще се случи някога. Живей и остави другите също да живеят.
Парадът е първата крачка към легализацията и налагането на ненормални сексуални практики на обществото. Самата разходка на няколко боядисани мъжо-жени не е опасна, макар и нелицеприятна, опасни са нещата които неизбежно ще се случат след възприемането на тези хора за нормални.

А по отношение на педофилията, някъде бях чел, че хетеросексуалната е в много много по-големи размери, отколкото хомосексуалната.
Това не е вярно. Хомосексуалистите са изключително рискува група, защото са 2-3% от обществото, а извършват 2/3 (ако не се лъжа) от сексуалните престъпления срещу деца.
 
От: Гей парада в София

По принцип природата е създала Мъж да бъде с Жена :) А не жена с жена, и мъж с мъж. А когато се отиде срещу природата нали се сещате какво следва ? :wink: Природата и тя тръгва срещу нас, само че с десеторна сила. После имало цунамита, наводнения, вулкани се събуждали, потопи, и т.н. "Никога няма нищо случайно" - Фройд! :)

По отношение за това че предпочитат тази сексуална ориентация - съм солидарен, но да не я парадират и демонстрират така гръмко по улиците, все пак гледат и деца. В личния си живот да бъде какъвто иска, като се прибере у дома ако ще версайски и римски оргии да прави, но каквото и да прави - да го прави скрито, да не се вижда, да е само за себе си и себеподобните, но не и да го демонстрира публично, както и да не натяква на останалите хора, и да не злоупотребява с това на околните.

irgy.net - имаш право, това вероятно е част от програмата за намаляне на населението на Земята, но основната им програма е ГМО и инжектираните вещества в храната която поражда стерилност както и в мъжете, така и в жените, както и умишленото вкарване на баластни вещества в кремове и масла които се мажат на филийки - те пък предизвикват на зорлен рак! Например наскоро четох че в линкото дето се маже на филии, имало вещества от които се прави пластмаса! Аз добре че не обичам такива неща, и не ги консумирам, за мазане хапвам лютеничка или натурален мед, или топено сирене, ама тия които ги ядат - означава че си вкарват пластмаса в организма! Има и много други работи които не знаем, ама не ги казват, пазят ги в тайна!
 
От: Гей парада в София

Една интересна информация от 5тия Гей и Лесбийски фестивал, който се е провел през 2009-та година в Червената Къща в София (http://www.bgles.com/11/5ти-лгбт-арт-фест/)

Ето какъв филм са гледали нашите "различните":

1252616764101942.jpg


Описание:

Пърхащи мигли, закачлива усмивка, предизвикателна походка и ярка диадема в косите – това не е поредната холивудска красавица, това е Максимо Оливерос. 12-годишен хлапак от Филипините, които най-много от всичко на света иска да бъде момиче. Макси живее заедно с баща си и двамата си по-големи братя, които нямат нищо против младежът да изпълнява домакинските задължения, докато те сключват поредната незаконна сделка из гетата на Манила. Но плановете им се объркват, когато Максимо се влюбва в новоназначения полицай Виктор. Любовта или семейството?

„Съзряването на Максимо Оливерос” е най-успешният филипински филм до момента. Носител е на 3 награди от фестивала в Берлин, включително на „Кристална мечка” за дебют на режисьора Ауреус Солито и на наградата „Теди” за най-добър гей филм. На филмовия фестивал в Лас Палмас филмът печели наградата на публиката, а малкият Нейтън Лопез получава наградата за главна мъжка роля. Неволите на палавия хлапак са отличени и на фестивалите в Ротердам, Монреал, Торино и Амстердам.
 
От: Гей парада в София

Noke-чо, не съм убеден, че е задължително да се членува така, защото е заглавие. Може и да си прав, но и аз съм човек, и аз правя грешки :) Кажи какво е хомосексуализма според теб, щом не е психическо заболяване?

Парадът е първата крачка към легализацията и налагането на ненормални сексуални практики на обществото. Самата разходка на няколко боядисани мъжо-жени не е опасна, макар и нелицеприятна, опасни са нещата които неизбежно ще се случат след възприемането на тези хора за нормални.
Немам идея какво е и не ме интересува.
Ако е болест, значи и зяпането на футболни мачове и викането пред телевизора също е болест, щот футболът е уникално скучна и тъпа игра. Особено ако не го играеш, ми само гледаш. Чиста проба ВОАЙОРСТВО, ако ме питаш, баце... :D

Субективно намирам за отвратително това дето хомосексуални мъже (предполагаемо) правят помежду си. Нека го запазят колкото интимно е възможно. И ако сме на маса или нещо от рода, да не се опитват да обърнат темата към мъжки задници или нещо от рода - в стил Евгени Минчев. Ако тия две елементарни условия са спазени, имам нулев проблем с тях.

Виж, лесбийките са друго нещо. Там абсолютно никакви проблеми нямам, дори да се натискат публично. Дори ще ми е интересно да ги зяпам :-o (освен ако не са някакви супергрозни), като изключим лекото неудобство на такава евентуална ситуация.
 
От: Гей парада в София

Още един плюс за провинцията. Тук и педерасите са по-малко и паради не правят.

Аз не мога да разбера защо педерасите твърдят, че са нормални и се обиждат ако някой им каже, че не са. Това, че на думата ненормален й се е изкривило значението е друг въпрос. А това кой определя параметрите за нормалност, еми природата ги определя. Мъжкия опложда жеската и така се продължава вида. Схемата важи не само за хората, но и за повечето животни. Така че гея да твърди, че е нормален, е все едно да каже, че земята не се върти.
 

Горе