много са , има адски много качествени сериали. Декстър , Игра на Тронове, Живите мъртви , Престъпления от класа, Къща от карти има и други хубави
Пробвай Boardwalk Empire
Не забравяй Californication - също класика според мен.Много зарибена... Фаворит си остава Breaking Bad. Последният, който много ми хареса и доста напомня за него е Animal Kingdom - препоръчвам. Иначе класика си остават Shameless, Orange is the new black, House of cards...
На Game of trones му гледах само първия сезон и то 80% с периферното зрение - много кървища, бре.
И аз си го дръпнах вчера. Още не съм го почвал. Много ме кефят netflix как пускат целия сезон всеки път.narcos - изгледах го наскоро, 2 сезон го изгледах за 1 ден!
сериала е най-добрия, който съм гледал след prison break (дори може да е по-добър, защото не стана боза, а и нямаше как де, то е ясно какво ще става)
пабло ескобар беше просто чук, актьора не го знаех, ама беше блестящо изпълнение
Но впечатлението ми е че пика на интересните сериали беше преди няколко години, сега с всяка година излизат все по-тъпи и безинтересни
Попринцип не ми остава време за сериали, но Живите Мъртви го гледам, много добре е измислен като цяло нещо ново е подобен жанр досега не бях гледал на сериал. Сега има някакъв подобен пак от създателите на Живите мъртви и предполагам, че ще е пак добре измислен и направен. Засега нищо не гледам само тегля и качвам на външният хард, че да има какво да гледам 4 месеца на кораба. А изтеглил съм и под прикритие да видя за какво става въпрос там от всички чувам, че е добър.
Под прикритие е добър , чак да не повярваш от бг продукция.
На какъв кораб отиваш за 4 месеца ?