ГоДеди май ми гепат трафик

mantaman

Well-Known Member
От два дена забелязвам странен проблем и не мога да разбера от какво е но ми прилича все едно от ГД краднат трафик което от друга страна ми изглажда невероятно.
Имам блог в блогър който е с домейн от ГД http://www.download4freenow.com/
От два дена като напиша домейна и ми се отваря служебна страница на ГД все едно няма сайт на домейна - пробвам го през Хром, ИЕ6 и ФФ и не помръдва. След това си влизам в профила на блогър и от там му давам да ми покаже блога и ми го показва и почва да си работи нормално на всички браузъри и така до следващият ден когато пак се появява страницата на ГД
Домейна в ГД ми изтича на 18 ноември но не смятам че това би трябвало да е проблем

От: ГоДеди май ми гепат трафик

Да вероятно днес ще се отваря нормално на всички, защото вчера като ми казаха че сайта не работи аз пробвах и при мен не работеше след което направих номера с минаването през блогър и човека който ми се обади започна да го вижда и той. Предполагам че утре пак няма да се вижда, но тогава няма да го оправям през блогър за да видите и вие какво излиза

Открихме проблема - При преместването на Блога в моят акаунт в блогър и ГД не са се запазили настройките и като се напише само домейна не прехвърля към www .домейн. сом сега го оправих но предполагам че трябва да мине малко време преди да почне да работи правилно

Да, трябва да се прави пренасочване от комейн.ком към ввв.домейн.ком, защото софтуера на Blogger е така направен, че да може да се отваря само през субдомейн.домейн.ком като "субдомейн" може да е www.

Горе