Fishy каза:Навлизаме в годината на плъха (според китайския календар). Според братята китайци плъха е символ на бизнес успехите и доброто материално положение. Пожелавам на всички нас това да е така :wink:
Blinky каза:Дано, вече съм фен на плъховете, както съм отдавна и на паяците.
дай едната насам беееееееееееееееееееееее :lol:Tsanko каза:Хехехе аз имам две тарантули у нас и като си играя с тях доста ме лазят Даже едната като избяга и цели 10 месеца лази из апартамента...явно за това му е скочила цената толкова....
ако са го ухапали мислиш ли, че щеше да пише по форуми ? щесе да си говори с Всевишния :lol:BRAIN_PAIN каза:Е туй чудовище ако те гризне какво става :roll: Не те ли хапят :|
Blinky каза:Те са на пари. Ако те полази - значи скоро ще има кешовица. Това мисля че повечето го знаят. :lol:
BRAIN_PAIN каза:Раждайте си децата плъхове, че като пораснат да успеят в бизнеса :twisted:
Честито..да ти е живо и здраво и да те радва всеки денPin2 каза:Аз за това съм си направил едно, да има на старини кой да ме гледа от към финансии. :lol: Лятото трябва да се излюпи :wink: