c0ca1n3_boy
New Member
Купих си 1 година хостинг от супер хостинг.бг.
Дадоха ми гоогле ваучер и добавих сайта си в програмата на гоогле.
Знаете, че при регистрация гоогле иска въвеждане на кредитна карта детайли, въведох мойте.
Сега ми изписва някакви 69 паунда да плащам а на емайла си получавам:
Как мога да спра това нещо !? Да не изтегли парите от картата ми?
В емайла ми излиза точно така с въпросителни и не мога да разбера за какво става на въпрос.
Дадоха ми гоогле ваучер и добавих сайта си в програмата на гоогле.
Знаете, че при регистрация гоогле иска въвеждане на кредитна карта детайли, въведох мойте.
Сега ми изписва някакви 69 паунда да плащам а на емайла си получавам:
?????????,
????? ?????? ?? ?? ????????, ?? ??????? ????????? ???????? ???????? (arvato financial services Limited), ? ?????????? ?? ?? ???????? ?? Google ?? ????????? ?? ??????????, ????? ?? ???????? ????????? ?? ?????? ??? ?????? ? ???? ??????? ? Google AdWords, ????? ? ??????? ??-????.
?????????? ?????: **********
??????? ?????: **********
????? ?? ????????? ??????: **********
????: GBP69,44
????????? ???? ?? ???? ???????? ???? ???????? ????? ?? 2010-6-7 ??? 4 ??????? ??? ???? ????
??? ????????? ?? ???? ????????, ? ??????? ?? ? AdWords ?? ???? ??????????? ???????. ?????? ?? ?????????? ??????????? ????????, ???? ??????? ? ??????? ?? ? ???????? ?????????? ????????? ??????????? ? ??????? ???????????.
?????? ???????, ?? ??? ?????? ?? ???????? ?????????, ???????? ?? ? AdWords ?? ???? ????????????? ???????????, ? ????????? ?? ?? ????? ?? ?????. ??? ?? ??? ???????? ? ????????? ???????, ?? ???????? ? ??? ?? ????? https://adwords.google.com/support/bin/request.py?hl=bg ? ???????? ????????? ?? ???????????? ??. ? ??????????? ?? ???????? ?????? ?????????? ???????.
?????????? ??, ?? ??????????? ? Google AdWords.
????????,
?????? ?? Google AdWords
Как мога да спра това нещо !? Да не изтегли парите от картата ми?
В емайла ми излиза точно така с въпросителни и не мога да разбера за какво става на въпрос.