Колеги,
Спретнах този лицеприятен интернет магазин с ясната идея да демонстрирам, какво мога да създам в тази насока.
Магазина е демонстративен, зареден с демо продукти, колкото да се тества и проследи работния процес на системата и стъпките на завършване на самата поръчка.
В много кратък срок, може да бъде мигриран-преместен на желан хостинг с желан домейн.
Продуктовата насоченост може да бъде подменена при желание.
Магазина е изграден на базата на една от водещите системи в бранша – PrestaShop
Чисто нов е, буквално на няколко дни. Не е разработван.
Инсталиран, конфигуриран, настроен и извършва коректна поръчка.
С приятна визия и достатъчна функционалност.
Системата е богата на функционалности и търпи надграждане и доконфигуриране.
Почти съм убеден, че някой някъде има нужда от подобен на този магазин, за да развие или обогати своя бизнес.
Помествам тази тема точно в „предприемач“, предвид това, че форума е посещаем и от лица, които нямат нужните умения и немогат да си изработят сами подобна система за интернет търговия.
С удоволствие бих обсъдил варианти за придобиване и ценови предложения на всеки желаещ да притежава този или подобен магазин.
Разбран човек съм и смятам, че при явно изразено желание бихме постигнали консенсус.
Оставам на разположение, ако има въпроси.
Поздрави и успешен бизнес.
Н.Николов
Спретнах този лицеприятен интернет магазин с ясната идея да демонстрирам, какво мога да създам в тази насока.
В много кратък срок, може да бъде мигриран-преместен на желан хостинг с желан домейн.
Продуктовата насоченост може да бъде подменена при желание.
Магазина е изграден на базата на една от водещите системи в бранша – PrestaShop
Чисто нов е, буквално на няколко дни. Не е разработван.
Инсталиран, конфигуриран, настроен и извършва коректна поръчка.
С приятна визия и достатъчна функционалност.
Системата е богата на функционалности и търпи надграждане и доконфигуриране.
Почти съм убеден, че някой някъде има нужда от подобен на този магазин, за да развие или обогати своя бизнес.
Помествам тази тема точно в „предприемач“, предвид това, че форума е посещаем и от лица, които нямат нужните умения и немогат да си изработят сами подобна система за интернет търговия.
С удоволствие бих обсъдил варианти за придобиване и ценови предложения на всеки желаещ да притежава този или подобен магазин.
Разбран човек съм и смятам, че при явно изразено желание бихме постигнали консенсус.
Оставам на разположение, ако има въпроси.
Поздрави и успешен бизнес.
Н.Николов