Test Well-Known Member 25 Октомври 2013 #1 Ето линк: http://www.sport.net/LiveTV/roger-federer-grigor-dimitrov_28728# В момента играят двамата.
Вискяр Градинаров Well-Known Member 25 Октомври 2013 #2 От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента Това при мен засече и не пуща. А не мога да си намеря друг източник....
От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента Това при мен засече и не пуща. А не мога да си намеря друг източник....
pisara Well-Known Member 25 Октомври 2013 #3 От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента При мен работи, макар от време на време да прескача. Много съм доволна за линка :beer:.
От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента При мен работи, макар от време на време да прескача. Много съм доволна за линка :beer:.
Вискяр Градинаров Well-Known Member 25 Октомври 2013 #4 От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента За рекламите ми пусна фъндък. Да видим нататък...
От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента За рекламите ми пусна фъндък. Да видим нататък...
Green Bars Well-Known Member 25 Октомври 2013 #5 От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента Оф, този нашия как изпусна да вземе втория сет, при 5:3 и 40:0 го изпусна, изгърмя му психиката
От: Григор Димитров срещу Роджър Федерер - на живо в момента Оф, този нашия как изпусна да вземе втория сет, при 5:3 и 40:0 го изпусна, изгърмя му психиката