Google’s Matt Cutts explained on Google + that Google reserves the right if they “see a very large fraction of sites on a specific freehost be spammy or low-quality, we do reserve the right to take action on the freehost as a whole,” Matt said.
И други ден, ако искат да и разкарат търсачката направо ?Утре могат и инфотата да разкарат от индекса или каквото друго си искат...
Били спамерски.... ми най много спамерски сайтове хоства самия Гугъл/ блогспот/.
От това им действие всеки може да си направи извода колко им е чеитав алгоритъма, след като така си решават проблемите със спам сайтовете.Мале, тия наистина правят каквото си искат. Верно много умен начин за борба със спама са измислили. Брей това много сложен алгоритъм ще да е било. Аз имам още една идея, която може да им помогне, да се махнат всички сайтове, които на същото IP имат и спамерски сайтове. Все пак е доста по-лесно от това да се върши истинска работа
Честно казано не помня на кой бе receptite.co.cc но ми бе от конкурентите (някое момче от форума беше май). Това не мисля, че е редно което гугъл направиха. Ако момчето чете тази тема, нека ми пише ЛС, искам в моето кулинарно сайтче да сложа банерче или линк към неговото с желаните данни от него.