Гугъл се цигани ...

Amigo0o

Well-Known Member
Гугъл нещо ми се цигани за пръв път ... Пуснах едно ново сайтче за субтитри вече 3 ти ден не ще да го индексира пък съм му вкарал няколко входящи линка... От какво може да е това има доста вътрешни страници над 20к възможно ли е заради това да отказва. :confused:

От: Гугъл се цигани ...

Е голяма работа, ще се появи сигурно до няколко дни.

събмитни малко в социалките и да видим после

Бе друг път не ми е отнемало повече от 1 максимум 2 дни ... Дори за часове съм изкарвал нови сайтове. blackout0826 главно линковете са от социалките тях ги е индексирало ...

Събмит в свежо (въпреки, че е нофолоу) и още 2-3 социалки. Събмит на сайтмап в уебмастърс туулс.

Събмит в свежо (въпреки, че е нофолоу) и още 2-3 социалки. Събмит на сайтмап в уебмастърс туулс.
В свежито е от 2 дни някъде и поне още в 3-4 социалки го бутнах ... Сайтмапа съм го оставил като последен вариант.

Е, как като последен вариант? :-] Т'ва е първото, което трябва да направиш.
В момента разработвам един инструмент подобен на submit.cloxy.com, но съм до никде. Затова ти препоръчвам засега да ползваш неговия. За такива случаи е повече от идеален. ;-)

Спокойно, на мен ми отнема към 4-8 дни за индексация.Иначе сайта е много добре направен.Давам мнение като потребител и мога да ти кажа,че радва доста и с трейлърите е супер :)

Спокойно, на мен ми отнема към 4-8 дни за индексация.Иначе сайта е много добре направен.Давам мнение като потребител и мога да ти кажа,че радва доста и с трейлърите е супер :)
Радваме мнението ти въпреки че до момента се изсипа доста хейт ... ПП: Вече началната страница е индексирана. :)

Не мога да му направя всичките тулове онлайн са от рода на до 500 страници.

Е малко по малко. Направи 50-60 страници, като ги индексира качи нова и така. :)

Радвай се, че само това ти е проблема аз кво да кажа индексира ме супер бързо, но ме зачука в пясъчника направо нямам думи от тея правила на гугъла, и кво да пусна сайт нов и по един -два линка на месец да му пускам за да ме накаже ли.

Горе