ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

niks

New Member
В анкетата дали щи гласувате за пиратска партия ви казах какво представляват партиите в България и въобще партийната система и чии продукт са те....

ДС...ДС....ДС

А дано сега прогледните и спрете да гласувате

===================================

ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

В България учредиха Пиратска партия. Дотук добре – има вече в цяла Европа, шведите дори вкараха депутат в Европарламента от пиратската си партия. Хората, които искат свободен достъп и обмен в Интернет без ограничения се увеличават главоломно.
И на този фон логично беше и у нас да се появи Пиратска партия. Но за нейн шеф беше избран …28-годишен бивш служител на МВР, завършил академията в Симеоново, специалност Национална сигурност, работил 4 години във външното разузнаване и НСС (сега ДАНС).

Казва се Ангел Тодоров, преди месец и нещо e-vestnik пусна интервю с него, като главен учредител на Пиратската партия Той обясни, че „понастоящем се занимава с развитие на медии в Интернет”. Любопитно занимание. Българската Пиратска партия ще стане член на т. нар. Пиратски интернационал, а въпросният Тодоров и още един от ръководството ще бъдат командировани в Брюксел като делегати на Световната пиратска конференция от 16-и до 18-и април.

Въпросът е – кой ще ги командирова? ДАНС?

Всичко е възможно – бивш служител на тайните служби да стане яростен поборник за пиратски свободи. Но тревожно е, че на тази т. нар. учредителна конференция не се чу и една дума по въпроса. Да стане някой делегат от провинцията, от София, и да каже – „Абе, защо да избираме този Тодоров, като е бил в службите, нека остане само член, а да изберем някой, за да не говорят за нас, че сме свързани със службите”.

Няма такова нещо. И самият Тодоров мълчи и нищо не казва по въпроса на самото учредяване. Все едно, че е най-естественото нещо един бивш човек от службите да учреди Пиратска партия.

В тази държава май всичко е сбъркано. При нарастващата полицейщина у нас трудно някой ще повярва, че тази партия не е подпомогната от ДАНС. Прилича да е не само подпомогната, ами и на цялостна разработка на агенцията. Делегати от 20 града, командировки в чужбина на лидерите…

А службите наистина имат топли връзки с някои пиратски сайтове в българската мрежа, от които се точат филми и музика срещу заплащане с есемеси, в явно нарушение на закона. Същите служби правят тараши на по-маловажни сайтове за обмен на филми, и дори на отделни потребители, но не закачат няколко търговци на филми и музика, които крадат авторски права, за да ги продават, а не да ги пускат за свободен обмен. Тази симбиоза на службите с уж-пиратите ли е в основата на новата партия?

Та, ако в тази партия има истински пирати, да седнат и да измислят какво обяснение ще дадат пред обществото да го разубедят, че не са креатури на ДАНС. Въпрос на обществено доверие към тях.

И пиратите ни не са като света…

EDIT:

А ето и снимка на баш Пирата от Държавна сигурност (ДАНС) лидер на тази партия наравно с Руския педераст СърГЕЙ

http://i44.tinypic.com/14jlv2r.jpg

Малко коментари от форума на http://e-vestnik.bg/ под статията

..... Paдкo 13 Април, 2010 в 10:59 am Освен македонската партия ОМО-Илинден-ПИРИН и турската ОТОМАН, всичките други партии в България са клонинги на ДС+БКП (КГБ+КПСС)!

..... До т. нар. Пирати 17 Април, 2010 в 5:39 pm
Пичове, що не си признаете, че сте изкуствено образувание? Вашият лидер е активист на БСП, млад социалист, освен това ченге от ДАНС. Та събрали сте се такива подобни от 20 града и към тях са се присъединили някои заблудени наивници. И сега - ни е сме пирати.


Това не пиратска партия, това е ПЕДЕРАСТКА ПАРТИЯ

=====================================

Изхода:

ЗАКРИВАЙ ДЪРЖАВАТА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА
 
Последно редактирано:
От: ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

ХАРЕСА МИ ИЗХОДА...
да закриваме май е време :)
ама па от друга страна доходоносна фирма закрива ли се току така :)
 
От: ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

Колеги днес без да искам (нарочно) попаднах в профила на Пиратската партия в Twitter.

От името на Държавна сигурност(ДАНС) с най-голямо голямо удоволствие ви каня да се присъедините към нас.:p

http://twitter.com/dansbg

Обявяваме конкурс за доносници. Пращайте CV на [email protected].
От снимка няма нужда, ние ви знаем кои сте. :lol:
 
От: ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

Никс с удоволствие чета постовете ти защото из между циничните ти изказвания има доста верни неща като това за ПП което доста се покрива с моето виждане за създаването на тази партия. (чудно хепислакър как не е скочил той си я тачи). Но нещо друго искам да те питам, тази школовка която личи в тебе е или от Симеоново или си прекарал доста време на ръководна длъжност в някоя партия или и двете. Та ме чегърташе в коя партия е ако не е тайна може и на ЛС.
 
От: ДАНС ли учреди Пиратската партия в България?

Ще те разочаровам но аз в партия не съм участвал защото не признавам партийната система на управление и не се починявам на лидери и партийни програми, не изпълнявам и никога не съм изпълнявал заповеди или нареждания от никой, с една дума аз съм НЕБЛАГОНАДЕЖДЕН както за Симеоново така и за която и да е комунистическа издънка наречена партия.

Моята партия е България и тя няма нужда от други партии а само от един Кан(Цар), един Народ и един Бог.
 

Горе