Keith Barry не е точно илизионист, той е овладял до голяма степен силата на хипнозата и я използва доста добре. Колкото до Dinamo последните няколко дни сайтовете за видео са луднали, тези номера с картите си имат начини, но гледах как взе на една жена телефона и го сложи в стъклена бирена бутилка, това ме изуми да ви кажаKISS, то в това е красотата на илюзията - човекa пред теб да знае, че е измама и пак да не разбере защо и как става. :-]
Забелязъл съм, че на определен период от време се появява по един нов... Criss Angel, Derren Brown, Keith Barry, сега този Dinamo, явно все още е доходоносен бизнес. :-]
@Kmark Динамо и David Blaine са един и същ човек.
KISS, то в това е красотата на илюзията - човекa пред теб да знае, че е измама и пак да не разбере защо и как става. :-]
Забелязъл съм, че на определен период от време се появява по един нов... Criss Angel, Derren Brown, Keith Barry, сега този Dinamo, явно все още е доходоносен бизнес. :-]
Мисля че всичките му клипове са нагласени, тоест плаща на публиката за да се правят на изумени. Също така тоя фокус, където вкарва телефона в шишето е не реалаен, а просто до него има други шише с телефон, а тоя телефон го мята в джоба си ако се загледате на забавен каданс.