P petrov321 Well-Known Member 14 Октомври 2010 #1 имам домейн при суперхостинг и хостинг при фколор за да ги свържда трябва да сложа днс-ите на фколор на домейн в суперхостинг някой знае ли как са нейм сървърите на фколор ?
имам домейн при суперхостинг и хостинг при фколор за да ги свържда трябва да сложа днс-ите на фколор на домейн в суперхостинг някой знае ли как са нейм сървърите на фколор ?
mantaman Well-Known Member 14 Октомври 2010 #2 От: ДНС-и Ползват различни - обади се на съпорта да ти кажат кои точно ето ти телефон на съпорта 02 - 489 10 70
От: ДНС-и Ползват различни - обади се на съпорта да ти кажат кои точно ето ти телефон на съпорта 02 - 489 10 70
Blinky Owner 14 Октомври 2010 #3 От: ДНС-и Не трябва ли по принцип да са в мейла, който е отговор на това, че си поръчал при тях хостинг или в мейла, в който пише детайли за акаунта ти към тях? Как така по телефона? Ще им се звъни, за да ти пратят мейл или ще ти ги диктуват. Не мисля, че тук са изостанал тилкова.
От: ДНС-и Не трябва ли по принцип да са в мейла, който е отговор на това, че си поръчал при тях хостинг или в мейла, в който пише детайли за акаунта ти към тях? Как така по телефона? Ще им се звъни, за да ти пратят мейл или ще ти ги диктуват. Не мисля, че тук са изостанал тилкова.
mantaman Well-Known Member 14 Октомври 2010 #4 От: ДНС-и Със сигурност са му пратени но след като пита значи не ги е видял и за това най бързият начин е да им звънне иначе на съобщение през тяхната система ще му отговорят максимум за 15минути
От: ДНС-и Със сигурност са му пратени но след като пита значи не ги е видял и за това най бързият начин е да им звънне иначе на съобщение през тяхната система ще му отговорят максимум за 15минути
Blinky Owner 14 Октомври 2010 #5 От: ДНС-и Да тегли един сърч в мейла си. Мисля, че ще спести времето на себе си и на другите. То и зависи колко е спешен случая де.
От: ДНС-и Да тегли един сърч в мейла си. Мисля, че ще спести времето на себе си и на другите. То и зависи колко е спешен случая де.