Давали ли сте donate за WP плъгин или да живее авантата...

waldes

Well-Known Member
Преди около седмица хапнах задочни дивиденти от един плъгин, който ползвам хронично и донейтнах 5$..ей така от сърце, малко са (пари за семки), но не обичам да съм ''длъжник'' и затова го направих..

Та интересно ми е, дали има такива като мен или джентълмена няма място в консуматорското общество и да живее опортюниста?

От: Давали ли сте donate за WP плъгин или да живее авантата...

Конкретно за WP плъгин НЕ просто защото не ползвам WP. Единствено чат-пат наглеждам един чужд WP блог и това е.
Иначе donate съм давал, но на един сайт, който ползвах преди време.

От: Давали ли сте donate за WP плъгин или да живее авантата...

Аз не донейтвам, ами просто и аз пускам разни неща за вп къмюнитито (без донейт линк).
Пък и с доброволен труд помагам кога имам време и желание в излишък.

Неколкократно. Все пак голяма част от добавките, макар и безплатни са ми спестявали тонове усилия и нерви, а са ми донесли дивиденти. Не мисля, че някой би се затормозил от 10-15$, които се равняват на двудневната ми дажба тютюн.

Малко да е - от сърце да е са казали хората ;)

В интерес на истината, манталитета по нашите ширини е доста странен, за това и недей да очакваш много положителни отговори. Донейтването се ползва и е напълно нормално навсякъде по света, но не и тук за сужаление.

И понеже не успях да се сетя за донейт списък за някоя добавка, ето такъв за един андроид ром - списъка, темата от която се почна - тук

От: Re: Давали ли сте donate за WP плъгин или да живее авантата...

В интерес на истината, манталитета по нашите ширини е доста странен, за това и недей да очакваш много положителни отговори. Донейтването се ползва и е напълно нормално навсякъде по света, но не и тук за сужаление.
И аз съм мислил по този въпрос. В крайна сметка, всичко отново се свежда до добрия стар БГ манталитет.

Горе