Може би, не че не ти искат парите, а просто не могат да се свържат от БГ. Този сайт се филтрира (или поне е в списъка на сайтовете, които трябва да бъдат филтрирани) от местните ISP доставчици.
Здравей, приятел можеш ли да ми споделиш какви са условията защото в темата пишеше че можем да ги заложим или похарчим за каквото пожелаем. Тъй като аз не залагам и ги изтеглих и съответно похарчих?@Надявам се да изпълните условията, при които ви ги дадох, до момента само 2-ма човека са го направили.
Здравей, приятел можеш ли да ми споделиш какви са условията защото в темата пишеше че можем да ги заложим или похарчим за каквото пожелаем. Тъй като аз не залагам и ги изтеглих и съответно похарчих?
Здравей, приятел можеш ли да ми споделиш какви са условията защото в темата пишеше че можем да ги заложим или похарчим за каквото пожелаем. Тъй като аз не залагам и ги изтеглих и съответно похарчих?
Аз не съм се регистрирал, но и на мен изобщо не ми стана ясна темата. Аз го разбрах, че подаряваш по 20 лева на всеки регистриран през твоя линк, щото да си си изтеглил печалбите, което ми се стори странно. Сега излиза, че всъщност парите трябва да се завъртят.