Дава се сайт под наем за вътрешни ремонти

kalin4y

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Даваме сайта www.vytreshni-remonti.com под наем за 130лв. на месец, като в цената е включен наем на домейна и хостинг. Човека, решил да го вземе ще получи пълен достъп до сървъра посредством FTP и база данни - MySQL или Postgre.
В цената е включен и три месеца SEO абонамент - безплатна оптимизация и развиване на Link building, с цел максимално позициониране в класацията на Google..
www.vytreshni-remonti.com се позиционира в момента на 6-7мо място за ключови думи - вътрешни ремонти в google.bg и е на 1во място в yahoo.com.
Сайта е пуснат официално преди седмица и целта ни е да го позиционираме в топ 3 за търсене на тези думи.
Идеята е да се предложи нещо полезно на хората, занимаващи се с извършването на вътрешни ремонти.

При желание за възползване от тази оферта, можете да ми пишете на лично съобщение, да ме потърсите на ICQ 287023069 или на тел. 0886699521.

Редакция: само да добавя, че от както е пуснат, с тази която получих преди час, стават 4 запитвания за извършване на вътрешен ремонт :)
 
и аз бях учуден когато за първи път чух за това но тук го има (в бг) знам за средно голям сайт точно на този принцип с домеин под наем (подписват се договори за по няклоко години и тнт....) и за още няколко които се дават :)

в случая услугата на kalin4y е насочена по скоро към някои които имат средстватата инструментите и хората нужни за извършване на ремонт но нямат сайт.... през които да поема поръчки иначе тези 130лв ще се избиват от един намерен клиент.


иначе да и аз не бих го взел ще си купя нещо подобно свободни домеини бол ама тук сме уебмастъри....

@kalin4y Трябва да ги офертираш хора които се занимават със строителство и ремонти за това ако няма място оналин където се събират взимаш жълтите страници и почваш да звъниш на тези които нямат сайт искат ли да го наемат саит които се ранква ..... А след третия месец и пари за сео ще им взимаш ако са доволни ....
 
@georgimateev: защо така си мислиш ?

@vitohol: нали знаеш...всеки с номерата си :wink: Пък и никой не те спира да го направиш...давам ти идеи, какво по-хубаво от това. Въпроса не е да вземеш един домейн и да му искаш пари...въпроса е да предложих нещо качествено за тази сума :)

@coolice: към 20тина сайтове съм направил така и съм ги дал под наем. Става въпрос, заедно с едни колеги от Испания. За България незнам как седи въпроса, но трябва да се пробва и да се запълни нишата ;)
Честно казано мен ме учудва, че сайта за толкова кратко време има 4 запитвания...значи можело :)

А що се отнася да звъня и да търся хора от жълтите страници...не това е идеята :) . Всеки един нормален човек, които има интерес към Интернет представянето на фирмата си, ще седне...ще разучи конкуренцията си и евентуално ще намери сайта.
 
Браво пич
идеята ме кефи. Защо да продаваш нещо като може да го дадеш под наем. Но в БГ някакси ни е манталитен не да вземаме нещо под наем а да си го купуваме.
Но идеята си я бива дано да успееш да намериш клиенти определено няма да ти е лесно.
 

Горе