Дайте идеи за видео музикален сайт

ReminD

Well-Known Member
Искам да пусна няколко музикални сайта, въпроса е на каква система да е. Засега или ще взема php melody или ще ползвам някакъв WP модифициран шит. И като върл фен на WP искам да попитам някой лесно ли се бърника из php melody и изобщо удобен ли е за добавяне, seo френдли ли е, и изобщо би ли се доближил до WP поне малко?
Да кажем, че искам и текстове да има под музикалният клип, някакви такива екстри, нещо което с WP се прави много лесно, melody дали е толкова лесно за бърничкане?

От: Дайте идеи за видео музикален сайт

Удобен е за добавяне, има плъгин за автоматично търсене в youtube, mtv и още някои, като само попълваш име и то само намира песен, описание, тагове и т.н. Има seo friendly плъгин вграден, който ти променя адресите. Под всеки клип може да си слагаш какъвто искаш текст.

Във връзка със стартирането на музикални сайтове, може да ти е интересно да погледнеш тази тема.

Е то щом ще са няколко, може да пробваш и двата варианта :)

А някакви WP теми да предложите?
Да кажем с готин видео слайдер и галериен вид. И тъмбс из сайдбара.

PHP Melody-то ще ти хареса за този сайт,особено ако го побърникаш малко, но ако държиш на WP - пробвай WPTube.
На всичкото отгоре е фрий..

Гледах тук там, инсталнах 1-2 wp теми за тест - не струват - къстом филдс, разправии с тъмбс изображенията, просто няма смисъл, много губене на време. За 27 еврА си взех мелодито, потдържа ембед на много сайтове за видео включително vbox7, засега съм в процес на разглеждане, но определено е по-добре от wordpress.
Ся да не ме храни ktomov, че споменавам с лошо wp :lol:

Гледах тук там, инсталнах 1-2 wp теми за тест - не струват - къстом филдс, разправии с тъмбс изображенията, просто няма смисъл, много губене на време. За 27 еврА си взех мелодито, потдържа ембед на много сайтове за видео включително vbox7, засега съм в процес на разглеждане, но определено е по-добре от wordpress.
Ся да не ме храни ktomov, че споменавам с лошо wp :lol:
То лошо няма да не ползваш wp, но ако имаш собствена идея за сайт, то е хубаво да си напишеш сам плъгините и да си направиш темата. Повечето хора днес ползват wp като framework ако може така да се кажа. Все пак той е бил създаден за блогове :)

пиши ми на скайп: eros_pk или e-mail: karameliziran[at]gmail.com имам една система която ще те заинтересова ;)

Аз се чудех за подобен сайт, но няма ли проблем с авторските права на песните? Вярно че ще са линкове от youtube, но все пак се чудя, дали няма да има някакви проблеми?

Аз се чудех за подобен сайт, но няма ли проблем с авторските права на песните? Вярно че ще са линкове от youtube, но все пак се чудя, дали няма да има някакви проблеми?

Не, инфо тук.

PHP Melody сега е на промоция, вчера гледах.

Супер е мелодито, разцъках го, малко seo адресите не ме кефят, но като цяло е много приятна на вид и има доста неща, които да те улеснят.

Горе