S sasha666 New Member 28 Октомври 2012 #1 Здравейте, можете ли да споделите мнението си за Смсхостинг.бг , стабилни ли са, как са (като цяло), заслужава ли си да е там? макар и за онлайн магазин и т.н. Ще бъда благодарен да споделите мнението си!
Здравейте, можете ли да споделите мнението си за Смсхостинг.бг , стабилни ли са, как са (като цяло), заслужава ли си да е там? макар и за онлайн магазин и т.н. Ще бъда благодарен да споделите мнението си!
r.stefanov Well-Known Member 29 Октомври 2012 #2 От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг От пръв поглед мога да кажа даже коя тема използват за сайта. За мен това говори достатъчно. За качество, не знам. Препоръчвам ти MT или някоя Германска фирма с добри ревюта ако ще е за бизнес, peer-a е достатъчно добър.
От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг От пръв поглед мога да кажа даже коя тема използват за сайта. За мен това говори достатъчно. За качество, не знам. Препоръчвам ти MT или някоя Германска фирма с добри ревюта ако ще е за бизнес, peer-a е достатъчно добър.
тео Well-Known Member 29 Октомври 2012 #3 От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг Познат имаше непрекъснато проблеми с хостинга там. Онлайн магазин.
T tigroto Member 29 Октомври 2012 #4 От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг Ползвал съм ги и според мен си ги бива , направи ми впечатление и че отговаряха много бързо на въпросите които им задавах .
От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг Ползвал съм ги и според мен си ги бива , направи ми впечатление и че отговаряха много бързо на въпросите които им задавах .
M MihailMihov Well-Known Member 29 Октомври 2012 #5 От: Дайте мнение за Смсхостинг.бг Преди година и нещо беше зле - сега е супер.