Пич, хич не се занимавай. Тегли им 1 майна и да бягат у лево... Моята бивша класна от първи до 4 клас ми се хвалеше че и тя имала сайт, от училището им направили курсове, целия колектив, 20 учителки имали на класовете си сайтоне, бла-бла, викам дайте го да му хвърля 1 око да дам съвет, че предполагам че няма да е кой-знае какво, прати ми го жената, гледам някакъв сайт на weebly дето накачулили всички гиф анимации за деца, дето ги намерили, половин час се отваря сайта, буквите не се четат от шарения, сложили снимки на децата със всевмъзможни мигащи и дразнещи окото елементи, направо отврат. Баба ми би направила по-добре сайт, нищо че не може да работи с компютър. И като види, че УП няма възможности за такива глупости на които се радват и ще те гърчи да и слагаш плъгини и джунджории. Кажи трябват пари за домейн и хост - 100$ и просто ще се откаже и ще ти е мирна главата. Пък иначе майките, все ще са недоволни, дето и къстъм система да им напишеш, все ще е криво... Много ме е яд, че покрай моите сайтове за образование се занимавам само с такива... А таргета ми е учениците... Най-много им настрой 1 ово за 20 мин и готово имат теми, като за сайт на класа. То и без друго няма да се оправят с УП и ще те мъчи да и качваш работите... Мудъл не щат ли да им сложиш, да оценяват децата през него. Ба**и и нахалната пасмина са тия.