Дайте съвет за блог

От: Дайте съвет за блог

Ами на пръв поглед прави впечатление празнотата между "Нашите Приятели" и "Последно качени игри". В празните места от ляво можеш да лепнеш спокойно един адсенс с подходяща палитра.

успех!

Мене много ме дразнят рекламите ... може да поработиш върху цветовата гама

Според има нужда и от промяна на цветовата гама на рекламите, и на тази на менюто. Не се вижда достатъчно добре.

Пипнах тук там палитрите , обаче проблема в менюто май не може да се оправи , понякога излизат там реклами , но много рядко ,защото съм направил през 2 публикации да се показват реклами, и 500 на страница публикации, а блогспот дава 3 рекламки на страница максимум и много рядко се появяват . Сложих най-доло рекламите от менюто и така последно качени игри се виждат перди "рекламите".
То не е нищо особенно сайта пък и не може да бъде това е ясно ама все пак ще го пълня от време на време с игри

Ехехххе, ограничи и редуцирай малко броя публикации на страница.. в момента губиш само и единствено ти, тъй като началната ти страница е/ ще стане прекалено голяма; защо да дисплейваш толкова малко адсенс полета, като можеш да адджъстнеш 5-10 публикацийки пър пейдж и да се възползвш от повече показвания на рекламите, по този начин нивата на печалба със сигурност ще бъдат по-високи, а и оранжевата лента вляво значително ще се скъси, айде успехче.

Хора готово, смених и темплейта а да ви попитам виждал съм в други блогове google readers , като FOLLOWERS ,само че показва последните посетили блога , как мога да добавя такъв gadget , защото го няма из гаджетите в блогспот?

Горе