Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

TheOne1

New Member
Здравейте (надявам се бъдещи колеги) реших и аз да пробвам да искарвам по някой лев от интернет, въпросът е дали ще стане врътката някак си при положение че не разбирам грам от нищо свързано с компютри, единственото което мога е да отделям по няколко часа на ден, това е. Та въпросът ми е има ли начин и дали изобщо да се захващам и какъв е той. Мерси, надявам се някой да помогне

Здравейте (надявам се бъдещи колеги) реших и аз да пробвам да искарвам по някой лев от интернет, въпросът е дали ще стане врътката някак си при положение че не разбирам грам от нищо свързано с компютри, единственото което мога е да отделям по няколко часа на ден, това е. Та въпросът ми е има ли начин и дали изобщо да се захващам и какъв е той. Мерси, надявам се някой да помогне
Здравей и добре дошъл при нас. Преди да започна, ще се опитам да те насоча какво да четеш. Така, за обща култура в началото. Иначе, както го нарича ти - "врътката", ще стане. Но ако се трудиш, учиш и си упорит. Иначе само си ще си загубиш времето. Но ако се замислиш, така е при всичко. Нали?

Отделяй този 1-2 часа на ден, за да учиш. И след като вече се чувстваш сигурен, започни да правиш пити да създадеш нещо - блог, страница във Фейсбук, някой статичен HTML сайт. Определено има смисъл, но нещата не седят от рода на клатя си краката и чакам да закапе. Помисли и с какво искаш да се занимаваш, може да го пренесеш онлайн. :)

Успехи и до нови срещи. ;)

От: Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

ами примерно ако се помъча да направя някакъв блог, във форумите тук четох доста и видях за афилейт програми които дават процент от продажба, дали ще може да се направи това на блог или четох също за някакви реклами които се поставят във блога, мерси

От: Re: Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

а за фейсбук, със фейсбук работя отдавна, единственото което разбирам свързано с компютрите е фейсбук :)) имам 2,3 странички

Винаги е най-добре да се насочиш към това което ти идва от вътре,ако ти се отдава рисуването тогава стани дизайнер,избери това в което си най-добър и действай учиш,пробваш и така важно е да не се отказваш и да не мислиш за резултатите тоест някакви дивиденти,ако това което правиш го правиш от сърце то рано или късно ще ти се отплати:)

Специално за фейсбук дивиденти ще извлечеш предимно от англоезична страничка,защото тя дава повече потенциал,можеш да го прочетеш навсякъде във форума,общо взето,ако се занимаваш с нещо гледай да е насочено към по-широка аудитория,която е предимно Англоговоряща:)

Re: От: Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

ами примерно ако се помъча да направя някакъв блог, във форумите тук четох доста и видях за афилейт програми които дават процент от продажба, дали ще може да се направи това на блог или четох също за някакви реклами които се поставят във блога, мерси

Да, може да почнеш. Като начало нещо леко може да се почне - некомерсиален блог на WordPress.com или направо в Blogger. Иначе да, така действа афилиейт програмите - дават % от продажбата, която си генерирал през твоя афилиейт линк. Но преди това ти е нужно да изградиш блога, да публикуваш контен, и настройки на самият бог да стане стилистически изпипан и подреден, готов да продава. :)

а за фейсбук, със фейсбук работя отдавна, единственото което разбирам свързано с компютрите е фейсбук :)) имам 2,3 странички

Аа, супер. Бг са страниците нали? Или? Поне там няма да имаш проблем. Имам няколко въпроса, за да видя как да те ориентирам, защото явно искаш да скачаш в дълбокото, направо с пускането на блог и слагане на съдържани и продукти. Ето ги и тях - друг език освен български знаеш ли? какво те влече (като ниша / пазар /индустрия)? в какво си добър? да пишеше? примерно коли, самолетни билети, туризъм....и т.н. ;)

Отговори си и сам на тях, ще ти е по-лесно да правиш нещо онлайн. Ако ти и доставя удоволствие, не само да носи доходи, то това е перфектната комбинация. :)

ами английски знам да речем почти перфектно :) интересуват ме парите :))

От: Re: От: Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

Мога да пиша за тях докато не припадна от безсъние :Д даже мога да измислям стихотворения за тях

Re: От: Re: От: Дайте съвет как да изкарам пари онлайн

Мога да пиша за тях докато не припадна от безсъние :Д даже мога да измислям стихотворения за тях
Супер. Може да пишеш за парите. Да споделяш всичко за тях. Не е зле. И си е ниша. :)

Иначе такава мотивация трябва да имат новите потребител. :) Уважавам много. ;) Виж как се прави блог в Blogger и може да започнеш от там. Знай, че ако ти е на английски, ще е по-добре, за да печелиш пари онлайн. ;)

Ако нещо се сещаш да питаш, казвай. Тук сме, за да си помагаме. ;)

A не е ли по добре да речем в webs.com да си направя безплатно сайтче и там да си напиша стихотворенията за еврото, там мисля че предлагат повече опции от един блог или се лъжа?

A не е ли по добре да речем в webs.com да си направя безплатно сайтче и там да си напиша стихотворенията за еврото, там мисля че предлагат повече опции от един блог или се лъжа?
Съмнява ме, че ще предложат нещо повече от Google. Дори и free. Ако искаш - направи и на двете места и виж кое ще има повече успех. А и ще е опит. ;) В началото, не се щади, само това ще ти кажа. ;)

Давай смело и на двете.

Мерси все пак, ще пробвам каквото мога, ако не успея здраве да е, ще се насоча към строителството и това е, ама идва зима как ше я караме незнам

Мерси все пак, ще пробвам каквото мога, ако не успея здраве да е, ще се насоча към строителството и това е, ама идва зима как ше я караме незнам
Започвай на пълна газ тогава. ;) От каквото имаш нужда, казвай - ще се помага. :)

Горе