Дайте съвет...

exP

Banned
пуснах сайтче за парфюми и мисля да пусна партньорска програма но се чудя на всяка продажба да получат дадена сума или цените за партньори да са по ниски и те сами да си определят цените и във двата случая ще получат сайт със субдомейн всичко е готово но при втория начин мисля ако пусна него да е със наложен платеж пращам парфюмите на партньорите и те си ги разпращат на техните цени , а по първия начин при натрупана сума я пращам по банков път.Какво мислите кое е по добре ?

От: Дайте съвет...

по ангажиращо е това с отстъпката в цените. По-добре си е плащането за продажба

да но мисля това с продажбата да му сложа условие при фалшива поръчка ако този които е поръча партньора да поема разходите по доставката вие какво мислите ?

защо не го направиш като афилиейт програма? Т.е. да ти докарват само трафика и потребителите към сайта, а ако има продажба през съответния сайт му плащаш комисионна. Примерно аз не бих се заел да пращам парфюми по разни куриери и др.

защо не го направиш като афилиейт програма? Т.е. да ти докарват само трафика и потребителите към сайта, а ако има продажба през съответния сайт му плащаш комисионна. Примерно аз не бих се заел да пращам парфюми по разни куриери и др.

ами незнам чудех се но аз си мисля да го направя така да дам на всеки партньор суб домейн например предприемач.сайта.ком и там той си следи продажби определя си как да му потвърждават продажбите и след всяка поръчка той ми я казва и аз я пращам на съответния адрес и той си получава парите при натрупването на определена сума не мислите ли че така е добре :)

Направи го като дроп шипинг!
Но трябва да вдигнеш малко цените, за да може да даваш 30%-40% на продавача. След като той си реализира сделката - ще ти праща 60%-70% от обявената цена - чрез пей пал, пощенски запис или банков превод, а ти ще му изпращаш пръскалките на посочен от него адрес. :wink:

body
{
background-color:гардероб;
}

ДАм!
И аз това щях да коментирам, но ми е ясен
а) възложителя на проекта тип: "СИга 'сичкУ ШИ И кЪфявУ"
б) или кодера тип: "Леле копеле, само да затворя този таг и отивам да си прасна една ч...я на css разпечатката"

Но пък като изключим тези малки неуредици - проекта е добър, особено от към текстово описание, разбираемост и функционалност

хахахахахааххахаахххахххххахах

аз никога нямаше да се сетя да мастурбирам над css разпечатката, чесно
даде ми поле за изява и идеи

така аз съм го направил онлайн магазина :) точно като този който казахте но със този дроп фишинг първо как хората ще плащат на него в смисъл ако нямат пайпал или пари в наличност в интернет , а така те плащат с наложен платеж и после аз му пращам парите не ли е по добре :) на цени от 55 до 59 лева взима 5 лева на цени от 60 до 65 лева взима 10 лева :) не ли е напълно достатачно ?

Горе