Дали е добре да си честен с PayPal

wood

Well-Known Member
Дайте съвет как да постъпя, защото вече трети път пиша от една седмица на тези идиоти от PayPal и ефекта беше че ми ограничиха акаунта докато потвърдя карта, имейл....

Ситуацията е следната: Преди седмица получих плащане през сайта ми за ваучери...ОК, но след малко получих друго плащане с друг имейл но същата адресна регистрация. Реших да не пращам за вторите ваучери и писах на ПейПал, след няколко часа ПейПал блокираха тези пари и пуснаха на мен диспут че това е неоторизирано плащане, Отговорих им на диспута, но от тогава вече този човек почти всеки ден плаща по един - два пъти за ваучери, аз неизпращам нищо...пиша на ПейПал, те взимат парите от акаута ми и ми пускат диспут. Вече имам 12 диспута за едно и също нещо. Вчера вече ми ограничиха акаунта, като ме посъветваха да си сменя парола и данните, егати тъпаците. Аз получавам парите, пиша им за проблема, и те вместо да ограничат изпращача, мен ограничават. Ще хвана накрая да започна да си превеждам тези пари в картата ми и да си гледат работата.

Как да постъпя с тези умници от ПейПал, след като за пет дни на три мой писма нямам отговор.

От: Дали е добре да си честен с PayPal

По-добре им се обади по телефона.

Днес ще хвана един приятел който говори добре англииски...че аз не съм много на ти с англииският.

От: Дали е добре да си честен с PayPal

А най-добре не върти търговия с ваучъри.
И то за по 4-5 кинта.

Ако си се позиционирал в тоя маркет/сегмент, да ползваш ПейПал е откровено тъпо.
Подобни неща ще ти се случват през ден.

От: От: Дали е добре да си честен с PayPal

А най-добре не върти търговия с ваучъри.
И то за по 4-5 кинта.

Ако си се позиционирал в тоя маркет/сегмент, да ползваш ПейПал е откровено тъпо.
Подобни неща ще ти се случват през ден.

Прав си за ПейПал че не е удачен за тази работа. Но повечето хора масово ползват тази система за разплащане.
Коя система за онлайн разплащане е най-удачна за този случай.

Горе