D devilx Well-Known Member 5 Септември 2016 #1 Получих този линк от википедиа към един сайт, дали ще имам някаква полза от него?? и Дали е възможно да имам някакъв бум в ранкинкга? Линка е от тематична статия..
Получих този линк от википедиа към един сайт, дали ще имам някаква полза от него?? и Дали е възможно да имам някакъв бум в ранкинкга? Линка е от тематична статия..
R ReminD Well-Known Member 5 Септември 2016 #2 От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Съмнявам се
D devilx Well-Known Member 5 Септември 2016 #3 От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Значи да не търся такъв тип линкове
От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Значи да не търся такъв тип линкове
R ReminD Well-Known Member 5 Септември 2016 #4 От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? В 2016 ако бизнес модела ти се оповава на това да търсиш линкове, значи правиш нещата грешно.
От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? В 2016 ако бизнес модела ти се оповава на това да търсиш линкове, значи правиш нещата грешно.
N nortrant Well-Known Member 5 Септември 2016 #5 От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Десетки милиони сайтове имат линкове от википедиа и не се знае за някакъв "бум" в следствие на това..
От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Десетки милиони сайтове имат линкове от википедиа и не се знае за някакъв "бум" в следствие на това..
F freelancer Well-Known Member 5 Септември 2016 #6 От: Дали ще ми е от полза този линк? и ще имам някъв бум в ранка? Няма да навреди със сигурност.