white_pawn Well-Known Member 27 Септември 2013 #1 Женската част на форума да налазва - http://daniel-darvoto.hit.bg/index1.html
mlazarov Active Member 27 Септември 2013 #2 Начи нищо не разбираш от културата на Механото в Бургас, батка!
sunstorm Active Member 27 Септември 2013 #3 От: Даниел Дървото! Само предупреди, че като влезеш в таканаречениясайт, тръгва бясната чалга. Тук в моя офис се слуша рок или денс радио и като свирна това ми ти кръшно парче, взеха да ме гледат очудено хората около мен
От: Даниел Дървото! Само предупреди, че като влезеш в таканаречениясайт, тръгва бясната чалга. Тук в моя офис се слуша рок или денс радио и като свирна това ми ти кръшно парче, взеха да ме гледат очудено хората около мен
Sky Well-Known Member 27 Септември 2013 #4 От: Даниел Дървото! :lol: уникален сайта Ето още нещо от сайта му Линка е само за лица над 18!
L last New Member 28 Септември 2013 #6 От: Даниел Дървото! Хаха чак подскочих като се развихри тази кръчмарска музика. Отива директно в списъка с любими сайтове
От: Даниел Дървото! Хаха чак подскочих като се развихри тази кръчмарска музика. Отива директно в списъка с любими сайтове