От: Данъците при Интернет доходи
Това не говори добре за данъчните закони. Защото е доказателство, че са твърде сложни.
Това е всеобща тайна бате, за това хората са предприели такава инициатива, за да може да се зарбера какво аджеба имат предвид нашите данъчни и за какво се лъмти. И аз като активен потребител тук, като ги чета темите, в голямата си част не зацепвам какво реално се случва. За това ще гледам да се оредя и аз да отида и да си задам върпосите.
В другите държави има специално направени (неправителствени) организации, които от своя страна подпомагат, както със средства така и с информация дребните и средни бизнеси като нас. А тук яко олигофрения. Ни организации, ни свободни места, където да питаш, без да ти се цупят, че им губиш времето. Само глоби и содомия, как си му е реда в една потъваща държава.
Иво, дръж ни в течение и спомени как ние можем да бъдем, полезни в това начинание, защото не само е добра идея, но няма да е зле да стане и практика. Следващото може да е - как да се предпазим от някоя щридическа глупост (закон), който държават или някой друг е решил да опражни, за да напълни я затвори, я хазната. Благодарско от мен.