От днес аз ще внимавам какво говоря, а вие?
След призива на шефове на ИТ компании за оставка на кабинета данъчните проверяват "Сирма груп"
След призива на шефове на ИТ компании за оставка на кабинета данъчните проверяват "Сирма груп"
Нормално, да им сцепят гъза на тея бойковисти.
Аз тея да ги питам какво е направило правителството, че "ИТ БРАНША" да иска оставката им? Нещо ощетило ли е ай ти сектора? Тея бойковистки истории хич не минават на това правителство.
НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА както казват.
Нищо нормално не виждам в политчески поръчки, жалко за теб щом смяташ, че е нормално. Типичения балкански манталитет..
Аз тея да ги питам какво е направило правителството, че "ИТ БРАНША" да иска оставката им? Нещо ощетило ли е ай ти сектора?
Някой коментираше наскоро, че бизнес климата се бил подобрил при правителството на Орешарски...
Ми то си се осеща....само по задръстванията може да предположиш и без да си в час
Офлайн магазините да се готвят за обороти по празниците за пръв път от 4-5 години насам :wink:
За лидъл и кауфланд ли говориш или за бараката пред вас?
Нормално
Явно за Кауфланда говори - там от "джипове" не може място за паркиране да се намери.
Но ще взема да заседна на сергията на пазара - може пък наистина двама-трима да са се размърдали, не трябва да се пренебрегват слуховете за раздвижване на бизнеса. Може и да успея да си платя сергията от тях...
ахахах вискяре, говоря ти за софето, а не за полите на вискяр планина
Явно не си излизал скоро по града, но такива задръствания не е имало от 2024 вервай ми А таз глупост за кауфланда и джипките пък не е истина просто - тия с джипките по кауфланди не ходят, поради простата причина, че в кауфландите се продават боклуци за раята :wink:
Страшни спициалисти сте всички тук, не е истина просто до къде може да ви докара онлайн кибицизмът :lol::lol::lol:
Така може да разсъждава човек, който не вижда по-далече от носа си. Орешарски тегли кредит от името на България, дава ни някакви бонусчета от тези пари (част от тях вероятно разпределя под масата) и ние си въобразяваме, че просперираме. Идва моментът държавата да връща и илюзията не само свършва, но и затъваме още повече, защото трябва да връщаме тези пари с лихви.И по празниците не забравяй, че ФАРЧАТ зеленчуците.....скубай яко градината за да не увиснеш, еле па са и кат хората почнаха да се опаричват покрай политиката на орешарски :twisted: