От: Да инсталирам ли All-in-one-seo-pack
Понеже Noke, по-горе каза, че никой с нищо не е аргументирал тезата си пиша това мнение, макар че човека задал въпроса си вече е взел решение.
1во: Да, вярно, че преди години много хора са се оплаквали от въпросния плъгин, защото им е натоварвал машинката малко повече. Това е било въпрос на зле написан код (не, че сега е кой знае колко добре написан, но все пак). Ще ме прощавате, но за 2 или 3 години доста неща могат да се променят. Поне последната тема, която открих, в която някой се е оплакал от товарене от страна на AllInOne е била от преди 3 години в ДП.
2ро: Плъгина е за мързеливи (като мен) или не за толкова добре кодъри (също като мен).
3то: Разликата която се получава от това да редактираш темата си и да ползваш този плъгин са 4 query-та към базата данни. Едното ти отнема няколко часа (ако знаеш какво правиш) или повече, а второто 3 минути.
4то: Точка 3 може да се пренебрегне ако ползвате свестен кеширащ плъгин. Аз в момента ползвам w3 Total Cache, който има възможност да кешира част от заявките към базата данни в APC. Резултат:
Код:
Database Caching 62/89 queries in 0.081 seconds using apc (user is logged in)
Извод: Няма смисъл да се разчита на остарели мнения и слухове. Плъгина си заслужава да се ползва, поне в случеите когато човека който има нужда от него е начинаещ.
Дано аргументите са ми били достатъчни