От гугльо кога ще се усетят и ще пуснат няколко подли душици да обърнат отвсякъде тоя наш глупав серп и да махнат ръчно малумните кирилици, които са нищо повече от линкферми и сателити. Много голяма грешка да пускат домейн на кирилица тия регистранти, пък да не говорим колко се прееба серпа - направете си тест с няколко фирмени ключови думи и вижте топ 50 - за какви лайна става навъпрос, просто не е истина. И по-зле ще стане ако не се вземат някакви крайни мерки срещу тия извращения. На мен ми писна да търся нещо и да ми намират само шитнати малумни кирилици дето линкват в захлас някой утрепан фирмен сайт.
Кой нормален човек би си помислил, че домейн на кирилица би бил полезен за нещо друго освен фермичка и сателитка? Да не говорим, че обикновения потребител не вижда къде е влязъл ако тоя дето е напраил сайта не е бутнал в хедъра САЙТА.КОМ като h1 или х2.
И последно - 100% от тия домейни и сайтовете вътре не са направени да задържат потребителя вътре, а да го изкарват към някой тъп сайт > за КАЧЕСТВО ЛИ ГОВОРИМ???
Кой нормален човек би си помислил, че домейн на кирилица би бил полезен за нещо друго освен фермичка и сателитка? Да не говорим, че обикновения потребител не вижда къде е влязъл ако тоя дето е напраил сайта не е бутнал в хедъра САЙТА.КОМ като h1 или х2.
И последно - 100% от тия домейни и сайтовете вътре не са направени да задържат потребителя вътре, а да го изкарват към някой тъп сайт > за КАЧЕСТВО ЛИ ГОВОРИМ???