Да налучквам парола..

devilx

Well-Known Member
АБе знам че не толерирате такива рабтои тука, но ме дразни това че приятелката ми си пише с един , искам да видя какво си говорят.. не можах да налучквам паролата на пича в фейсбука, а видях че емайл му е в EMAIL.BG някой може ли да ми хелпне? по някакъв начин да влезна в фейсбук..

не неможе щото е незаконно.... а този форум не е за такива неща !

един съвет за живота... ако те съмнява приятелката ти защо си с нея ?

Ако не смяташ че това е човека който ще ти пази гърба във всяка една ситуация че даже и имаш съмнения във верноста му - за какво сте заедно

Разбира се може да не ме слушаш но и в България догонихме западната статистика всеки втори брак да завършва със развод... и ще завършва докато хората се събират с хора на който нямат пълно доверие....

От: Re: Да налучквам парола..

един съвет за живота... ако те съмнява приятелката ти защо си с нея ?

Ако не смяташ че това е човека който ще ти пази гърба във всяка една ситуация че даже и имаш съмнения във верноста му - за какво сте заедно

Разбира се може да не ме слушаш но и в България догонихме западната статистика всеки втори брак да завършва със развод... и ще завършва докато хората се събират с хора на който нямат пълно доверие....

Точно така! За да съм с някой аз трябва да му имам пълно доверие. Когато се съмнявам за нещо директно го пропускам. Пък камоли да се съмнявам в някоя жена, е тогава по-добре да се разделим, няма смисъл когато нямаш доверие.

За жалост, вече стигнахме западния стандарт за разводите, защо стигнахме него, а не този със заплатите? Всеки бърза да се жени, защото вече прекарал няколко месаца с другия и хайде брак.

Това е гадно човек. Имал съм през живота си (сега вече е само една завинаги) 5 жени и никога не съм си помислял да ровя из телефона или профилите им. Това е малко гадно и определено говори за губеща страна, към която се стъпва. Тегли и една майна, жени да ги ринеш с лопата. Можем да ти помогнем само със съвети - намери си жена, която е за теб и ти за нея, другото е губене на време и секс. :)

От: Да налучквам парола..

Аз няма да ти наливам идей за живота ама защо трябва на "пича " да му влизаш в Facebook ?Влез на гаджето ти вероятно по лесно ще получиш достъп до нейния акаунт.

Не искам да знае , защото в крайна сметка може да няма нищо.. просто искам да знам дали ми се върши нещо зад гърба..

Кат си пише не значи, че си е легнала с него:), обаче всички първосигнално за това се сещат.
По тая логика трябва да няма приятели от другия пол, ами какво да кажем за колеги, съученици, ко не трябва да ги поглежда ли, почне ли да те гони параноична ревност ше превъртиш, но то си е до характер де, не е само да вярваш на човека до теб.

Най-добре и провери фейсбука на телефона... предполагам има , по-лесен достъп ще имаш от там.

Горе