От: Да направим дарение на Wikipedia
Никаква вътрешна информация нямам, ама пич не мислиш ли, че е доста тъпо, при условие, че наистина нямам за цел да агитирам някого, да влизаме в словесни спорове и тъпотии.. честно, в тоя форум влизам за да чета полезни неща, рядко поствам, и реших, че това мога да го направя, а вие ме нападнахте сякаш собственика на Wikipedia ми е комшия и по шуробаджанащина съм решил да изкарам някой лев... За момент съжалих, че въобще си направих труда да я пусна тая тема. За времето ми прекарано в тоя форум никога не съм си позволявал да публикувам тъпотии, които могат да навредят или каквото и да било, дори напротив, пиша, когато смятам, че имам какво да кажа, обикновено чета само и наблюдавам. Хайде да прекратим това и да оставим всеки да решава каквото си иска. Може би си прав, че заглавието на темата е подвеждащо, моя е вината, докато съм го писал въобще не ми е минало през ума, че може да има такива отзиви. Считам, че сме се разбрали и всеки да си кара неговата си работа, не съм тук да се заяждам с никой, а знаеш, че можем да си лаем и все тая...
Поздрави!