Защо да ги подкрепям ?
Подписи 19769
Цел
Остава(т) 231
вземи се скрий някъде! Вместо да си гъзолизец на западни корпорации - направи нещо собствено.
колко пъти променяха целта?
явно такъв им е таргета, щом хората се връзват...
...за честния бизнес...
Честния бизнес спазва законите. Uber са мафия!
Кажи какъв закон нарушава щом според теб не спазва законите Uber. Нарушава определени интереси на определени фирми. Всички закони ги спазва.
Ако Uber беше българска компания щях да я подкрепя отново. Просто от цял свят искат да манипулират другите хора че Uber е незаконен.
Аз знам истината и няма как да ме манипулират. Хората трябва да имат избор и те избират какво да ползват. Подкрепата ми за Uber е подкрепа за правото на избор на хората, за честния бизнес, за развитието на технолигиите.
Честния бизнес спазва законите. Uber са мафия!
Uber са нелегални, когато започнат да спазват законите ще бъдат подкрепени. Те са пример как не се спазват законите в държавата. Надявам се не само да ги забранят, но и осъдят за нелегална, незаконна работа.
Аха, това че има едно нелегално нещо е причината да подкрепяш друго нелегално нещо? Ако утре някой убер шофер ти кръцне грацмуля, кой ще носи отговорност? На колко време минават психотестове шофьорите? На колко време колите им минават технически преглед?В тая държавица дето от години има нелегални бакшиши , имитиращи големите фирми и взимащи по 20 лева на километър , сега Убер и е проблема. Айде първо да оправим фалшивите таксита и тогава тия ? Ама ония плащат на определени хора и си карат.... подписвам петицията