От: Да помогнем на децата 3
Или кризата е минала преди мен, или чакате допълнителна информация. Ето я и нея :
Става въпрос за
Блогът за Васил Левски. Купувате реклама и парите отиват за благотворителност.
Получавате линк в горния десен ъгъл за период от 1 година - от февруари 2012 до края на януари 2013 година.
Минималната цена за линк на месец е 1 лев. Тоест за 12 лева получавате линк за една година и допринасяте за каузата.
Таван на цената няма - кой колкото може и колкото иска.
Миналата година парите отидоха в Нови хан, в дома на отец Иван.
Тъй като миналата година обявиха дома за незаконен и обявиха новият проект, за който ще са нужни 2 милиона лева, аз предлагам събраната сума да отиде за новия дом, за да се продължи доброто дело. Мисля, че няма никакъв смисъл да казвам как правителството (зад което аз по принцип твърдо заставам) се изгаври с отец Иван и с всички хора, които са допринесли за построяването на дома в Нови хан. Мисля, че щеше да излезе къде-къде по-евтино и РАЗУМНО постройките да се узаконят... Както и да е!
Моето предложение е парите да отидат за новият дом на отец Иван и всички деца, младежи и възрастни хора, които ще живеят там.
Ако имате друго предложение за помощ - дайте го насам.
Плащането става с Epay, PayPal, на ръка и през банкова сметка, като желателно е да стане с Epay, тъй като парите най-вероятно ще се превеждат от там
Предлагам пари да се събират до края на февруари.
Аз започвам с 20 лева, нека който иска да помогне, да пише тук или да ми драсне едно лично.
Правим теми за това кой колко хиляди е изкарал през последната година. Смятам, че всеки от нас може да задели поне 12 лева за една добра кауза. Бъдете сигурни, че двете кафета със сметана, които ще изпиете в мола за тия пари, няма да ви обогатят душевно така, както това да подадете ръка на някого, който е в нужда.
Хайде, съфорумци, знам, че сте добродушни паралии
=D
За доброто си дело, някои от нашите съфорумци успяха да
закачат част от следния трафик :
Код:
37,704 Visits
32,069 Unique Visitors
89,643 Pageviews
2.38 Pages/Visit
00:02:14 Avg. Time on Site
66.59% Bounce Rate
83.08% % New Visits