Да попитам по колко да давам..

От: Да попитам по колко да давам..

1 СТОТИНКА ГИ ПУСНИ ДЕБА КЕЛЕША . ЧАК СЕ ИЗКУШАВАМ ДА ДРАСНА НЯКОЛКО МЕЙЛА НА СЪОТВЕТНИТЕ МЕСТА.
 
От: Да попитам по колко да давам..

Качи си ги сам, какъв е проблема?
И не се пита, колко да давам, а потърси първо оферти и избери най-добрата за теб.
 
От: Да попитам по колко да давам..

Момчета, не мога да ви разбера. Вярно, че виждате потребител светещ в червено, но все пак, той пита за съвет.
Обикновенно пиша доста дълги публикации в опит да докажа тезата си, но не мисля, че в случея е неубходимо.
Иска се прост отговор на прост въпрос. Най-подходящо в случея е да се каже от 2 стотинки до 100 лева, в зависимост всеки на колко си оценява труда.
Съвета ми към автора на темата е, да извърши въпросното действие (качването на безплатна тема със смъкването и от сайта), както да добави неубходимото заглавие, описание, скрийншот и т.н. и тогава да си направи извод спрямо неговите възможности.
Далеч съм от мисълта, че това нещо ще стане за 1 минута, по простата причина, че дори да имаш xls файл с линкове към темите, ще ти отнеме доста добро количество време за смъкването и качването, без значение с какъв интернет разполгаш. Тук е момента да се включи и фактора който определя зареждането на сайта и т.н. Обикновенно всяка обява гласяща "за минута време" отнема минимум три, по простата причина, че автора не умее да цени времето.
@Автора - Ще ти направя елементарна сметка:
Ако аз да речем взимам 30 лева за 1 час работа то излиза
60 минути делени на (тук ще намаля) 3 минути за тема - 20 теми. 30 лева делено на 20 теми = 1.50 лв.
Друг е въпроса, че има хора които са готови да работят и за стотинки, което в никакъв случей не омаловажава работата им, нито пък имам нещо против това. Генералния извод е, че трябва да се целиш на правилното място и да си уточниш изискванията, както и предлаганата сума.
Така например, човек който за 2 часа добавя 1 сайт в 100++ директории с форм филър за 5 лева, ще ти поиска 10 лева за да направи това което желаеш, т.е. да ти добави 40 теми в сайта.
Заключение - след като 10-20 ст. ти се струват множко, силно ме съмнява да намериш индиец, четящ български в този форум :)

Едит: Пак се отплеснах и мнението стана дълго :|
 
Предложи по 1 стотинка за 10 теми. Изчакай малко да се вдигне долара, че последните дни върви надолу (примерно до 1.50 лв/$1) и така с ония $3.30, за които вдигна голяма врява, ще можеш да напълниш сайта с близо 5000 теми!
Само внимавай, да не се появи някой, който да те обвини за некоректен, само защото не си му пратил банков превод за изкараните от него 5 стотинки! ;)
 
От: Да попитам по колко да давам..

Преди да се правиш на работодател се заеми ти със задачите и трупай опит. Като гледам за колко работиш ти самия си правя извода, че ти е много рано да наемаш други да ти вършат работата. Бачкай, чети и ти пожелавам птичето да ти кацне на рамото!
 

Горе