Даааааааааааааааааа! и дасезабранят тия скапани теми. изпокарахте се като кучета с тая тъпа олитика.
в последно време дажесамо някъв флуд и линкове
Да видим първо как мисли мнозинството.
демек да не коментираме?
к даже шси едитна нението
За да се зачита референдума трябват 50 % от потребителите да гласуват.....
Аз ще поема лично инициативата да гласуват над 50% от потребителите!
Крайното решение, разбира се ще бъде на Банко и Куулс. Надявам се да не се провали референдума.
Знаеш ли колко регистрирани потребители има в форума
Аз ще поема лично инициативата да гласуват над 50% от потребителите!
Крайното решение, разбира се ще бъде на Банко и Куулс. Надявам се да не се провали референдума.
Потребители 23,303
Тотална безсмислена анкета Биарро, но въпреки гласувах - а що така мисля, сети се къде бяха политически теми преди това.
За да има смисъл задай си въпроса дали изобщо ще се допускат политически теми!
Това, че има такива дето не им издържат нервите и го раздават на ощипани госпожички, не знам колко е проблем на форума, респективно раздел политика.
Значи трябва да накараш 11651 потребителя да гласуват.
Успех
Мисли си, че няма да стане :wink:
Такива теми не трябва да има изобщо - това е форум за бизнес и с обсъждането на проблемите на "маса" не се променя нищо! Нека да не се правим на пишман патриоти, които винаги са готови да защитят родината с дистанционното, компютъра и салатката :wink:
тва много искам да го видя... дори да махнеш една цифра пак ще е някъф рекорд
Тотална безсмислена анкета Биарро, но въпреки гласувах - а що така мисля, сети се къде бяха политически теми преди това.
За да има смисъл задай си въпроса дали изобщо ще се допускат политически теми!
Това, че има такива дето не им издържат нервите и го раздават на ощипани госпожички, не знам колко е проблем на форума, респективно раздел политика.