Джъстин Тимбърлейк купи MySpace!

От: Джъстин Тимбърлейк купи MySpace!

Мисля, че ще прави повече конкуренция на google и по-специално на youtube :) отколкото на facebook, дано да се получи добре и стане популярно :)

Re: От: Джъстин Тимбърлейк купи MySpace!

Мисля, че ще прави повече конкуренция на google и по-специално на youtube :) отколкото на facebook, дано да се получи добре и стане популярно :)
Да, от статията, точно тава ще се опитат да бъде - портал за шерване на видео и други ентъртеймънт нещица. Той е популярен, но е време да стане полезен и ползван. ;)

myspace умря отдавна. Тоя си купи труп за 35 милиона

ама си е неговия труп :) с пр 9 - 823 000 000 страници в индекса и е 46 по посещаемост от уса и 85 в света според алекса и една камара линкове
Screenshot.jpg
реално с чисто уебмастърски подход за монетизиране - при привличане на добра таргетирана реклама от развлекателната индустрия в САЩ а JT си е име в бранша ... този сайт може да избие много пъти инвестицията от 35 млн :)

няма да е следващия фб или като ипо то на линкедин да се съберат милярди... но не е съвсем умря :)

Последно редактирано от модератор:

Myspace ако отново се съживи и стане в top10 на алекса ще се пише история :)

Няма какво да се съжевява, по думите и до колкото знам амплоато на Джъстин, той ще тръгне в друга насока. Малко е трудно да се бори за социален сайт, като ФБ, или за видео стриминг сайт, като YouTube. Но определено може да е портал, който да е нещо комбинирано и даже да предлага повече. А и сега вече и той е горд собственик на интернет бизнес, което е крачка напред в портфолиото му, особено като гледам колко е струвало и за колко го е взел. ;)

Джъстин Тимбърлейк направо ме разбива.

Добър Актъор, има хубави песни(някои само), а сега вече и в интернет маркетинга..

Браво.. радвам се :)

Може да измисли някъв уникален музикален портал. Ще е добре.
Мега трудно да прави конкуренция на Facebook или на Google..

Дано да се издигне отново MySpace :)
Да има нещо по-различно от обичайното.. (Facebook,Google,YouTube)

а сега вече и в интернет маркетинга..
Абе какво разбира Джъстин от ИМ:)Каквато и да е съдбата на myspace в следващите няколко години,певецо ще е най-малкия фактор,ако изключим експлоатирането на бранда му по рекламните кампании.Представи си хонорарните пиявици,наброяващи един римски легион,заобиколили дойната овца(певецо).Какво са сучели тези пиявици за да убедят певецо да си развърже кесията е божа работа,по интересното е какво са му обещали за тези кинти и дали няма да остане певецо с пръст в уста,както мнозина знаменитости от света на шоу-бизнеса,повярвали си,че са ГОЕМИТЕ бизнесмайни.

Myspace ако отново се съживи и стане в top10 на алекса ще се пише история :)

Амиго, недех говори за Алаксата, защото тук са алергични много народ към нея. Аз на времето като се появих за 1-ви път и им казах, че има значение, почнаха да ме обиждат и оттогава голяма злоба към мене. Така и не разбраха, че може и да е несъвършено мерило, НО НЯМА ПО-ДОБРО ОТ НЕЯ КЪМ ДНЕШНА ДАТА и, че е ориентир при сделките с уебсайтове, реклами в сайтовете и т.н. Щом не кой да е, а Гугъл е купил Алекса Интернет, смятай за какво говорим.

кой се прецакал - прецакал и с майспейс-а, скоро и фейсбука ще остане само горчив спомен за балъците инвеститори дето ще налеят там 100 милиарда
после ще има да търсят на кой да го шитнат за 5-10 милиона :lol:

може ли такива тъпни да струват толкова пари бе. за 100 милиарда си купи 20 завода, 1 аец, 3 магистрали, 10 язовира, 5 мини, 7 хотела, 30 кръчми, 12 кафета, 1 шкембеджийница, 3 вериги магазини и си свиркай.
тва яденето и пийнйето нема да писнат, фейсбуци са будала работа :lol:

Горе