Търся: Дизайн за брандиране на витрина

cloc

Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Търся някой да оформи няколко снимки в дизайн за брандиране на три витрини.
По точно, давам снимка и искам да се пририсува с няколко лининии и оформи като снимката. Нещо като щрихи, арт...
Прилагам две снимки, едната е снимката а другата е моя идея как бих искал да изглежда. Ще бъде брандирана една витрина.1.jpg

Прикачени файлове

• rsz_12.jpg
    rsz_12.jpg
    6 KB · Преглеждания: 24
Последно редактирано:
Ае и аз бая се вглеждах.. ма говориш за витрини, а показваш тенти.. искаш да брандираш плата на тентата ли?

И да е такава висяща ли?

1743257604565.png

Искам да брандирам витрината, но не така цяла тента а само контури на тентата, да се загатва. Нещо все едно че е очертана с четка за рисуване.

Продавате тенти и витрината трябва да е брандирана така, че да си личи какво продавате? Тези "арт щрихи" никой няма да ги разбере. Обмислете какво целите и какво желаете.

Продавате тенти и витрината трябва да е брандирана така, че да си личи какво продавате? Тези "арт щрихи" никой няма да ги разбере. Обмислете какво целите и какво желаете.
Така е но витрината е голяма и вътре се вижда всичко, над витрините има голям трансперант на който с големи букви пише .
Искаме да е малко по различна витрината, а не стандарта със снимка и текст. За това и искаме да е само от няколко щрихи / линии.

Така е но витрината е голяма и вътре се вижда всичко, над витрините има голям трансперант на който с големи букви пише .
Искаме да е малко по различна витрината, а не стандарта със снимка и текст. За това и искаме да е само от няколко щрихи / линии.
на витрината сложете един гоооолям ТВ екран и на него да върви реклама с тентите на фона на песента Мария Мед като от Мария Мед ще ви платят разходите за реклама по закупуване на екрана :-) 2 в 1 :-)

Я качи по-високо качество на тентата

Намерете и приложете снимка на витрина, която ви харесва и се доближава до желанието ви. Трудно някой колега ще се захване, когато е напълно неясно какво желаете :-) Успех!

Аз само да питам, каква е разликата между тента и сенник, понеже на село му викаме сенник? Англоговорящите обаче наричат тента и шатрата, и вече съм напълно объркан :rolleyes: 🤨

Иди у Хиполенд и питай дали имат тенти за бебешки колички.

Горе